امسال ۱۴۰ هزار تن انگور در تاکستان‌های کرمانشاه تولید می‌شود

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه پیش‌بینی کرد، امسال ۱۴۰ هزار تن انگور در تاکستان‌های استان تولید شود.

 منصور احمدی در گفت و گو با ایسنا، سطح تاکستان‌های استان را ۹۸۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: از این میزان قریب ۸۲۰۰ هکتار آن بارور بوده و مابقی هنوز به مرحله باروری نرسیده است.

احمدی متوسط عملکرد تاکستان‌های استان را ۱۷ تن در هکتار اعلام و پیش بینی کرد: امسال میزان تولید انگور در استان به ۱۴۰ هزار تن برسد.

 مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اضافه کرد: شهرستان صحنه با ۲۱۰۰ هکتار بیشترین تاکستان‌های استان کرمانشاه را دارد، ضمن اینکه تاکستان های کندوله در این شهرستان از حیث تنوع ارقام شناخته شده است.

احمدی ادامه داد: شهرستانهای قصرشیرین، سرپلذهاب و کرمانشاه نیز بعد از شهرستان صحنه بیشتر تاکستان‌های استان را دارند.

به گفته احمدی، ارقام مختلف انگور از انگور یاقوتی گرفته که جزو نوبرانه های انگور در کشور است تا سایر ارقام مثل عسکری، فخری، شاهانی، ریش بابا، کشمشی و...در تاکستانهای استان کرمانشاه تولید می شود.

برداشت انگور در استان کرمانشاه از اردیبهشت ماه با برداشت از باغات انگور یاقوتی منطقه سومار شروع شده و تا اواخر شهریور ماه ادامه خواهد داشت.


 انتهای پیام
 
 

  • چهارشنبه/ ۹ تیر ۱۴۰۰ / ۱۰:۳۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1400040906335
  • خبرنگار : 50180