نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان:

نان گران نشده است/ارائه پیشنهاد افزایش ۳۰ درصدی نرخ نان

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان با بیان اینکه هنوز نرخ نان در اصفهان گران نشده است، گفت: اتحادیه نانوایان اصفهان پیشنهاد افزایش حدود ۳۰ درصدی نرخ نان را به ستاد تنظیم بازار استان داده است، البته هنوز در این باره تصمیم نهایی اتخاذ نشده است.

محمدرضا خواجه در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص افزایش قیمت نان در اصفهان، اظهار کرد: هنوز با افزایش نرخ نان موافقت نشده است و اتحادیه نانوایان آنالیز و پیشنهادات خود را برای افزایش قیمت ارائه داده است.

وی با بیان اینکه تصمیم داریم پیش از دولت جدید، نرخ نان تغییر کند، افزود: به طور معمول افزایش نرخ نان باید از صبح فروردین اعلام شود و هر چه از این زمان بگذرد به معنای تضییع حقوق نانوایان است.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان گفت: در حال حاضر هزینه بیمه و دستمزد کارگران افزایش یافته است، از سوی دیگر ۷۰ درصد هزینه های پخت نان در طول سال دو یا سه بار افزایش می یابد و نمی توان انتظار ثبات نرخ نان را داشت و این توقع بی‌جایی است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر نرخ نان در اصفهان هنوز گران نشده است، اظهار کرد: اردیبهشت امسال پیشنهاد افزایش نرخ نان را به ستاد تنظیم بازار استان ارائه کردیم تا به عنوان مثال نان تافتون ساده ۵۰۰ تومانی به ۷۰۰ تومان افزایش یابد.

خواجه تصریح کرد: اتحادیه نانوایان اصفهان پیشنهاد افزایش حدود ۳۰ درصدی نرخ نان را به ستاد تنظیم بازار استان داده است، البته هنوز در این خصوص تصمیم نهایی اتخاذ نشده است.

وی با تاکید بر اینکه افزایش نرخ نان در اصفهان و یا دیگر شهرها به طور قطع با تایید نهادهای مرتبط است و خودسرانه انجام نمی شود، تصریح کرد: اگر قیمت نان سالیانه افزایش پیدا می کرد، امروز با کمبود کارگر نانوایی مواجه نمی شدیم.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان با بیان اینکه متاسفانه دولت چهار یا سه سال یک بار نرخ نان را افزایش می دهد، گفت: طی هشت سال گذشته تنها با یک بار افزایش نرخ نان موافقت شد که این اتفاق باعث افت کیفیت نان و فرار کارگران نانوایی شده است.

وی با بیان اینکه بالا رفتن قیمت نان در این مدت تنها به دلیل افزایش قیمت آرد بوده، نه دستور افزایش نرخ نان، گفت: متاسفانه امروز شاهد چند نرخی بودن نان هستیم و یکی از اقداماتی که رئیس جمهور آینده باید انجام دهد وحدت رویه و ادغام نرخ آرد دولتی و نیمه دولتی است.

خواجه با تاکید بر اینکه پول افزایش نرخ آرد و به دنبال آن گرانی نان به جیب نانوا نمی رود، افزود: به دلیل اینکه قیمت نان طی این هشت سال تنها یک بار مجوز رسمی گرفته است، امروز با قحط الرجال کارگران نانوایی مواجه هستیم و نانوایی ها به دنبال خرید دستگاه برای پخت نان هستند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا نانوایان آزادپز هر زمان اجازه افزایش قیمت نان دارند، گفت: در استان اصفهان حدود ۲۰ نانوایی آزادپز واقعی داریم که با تابلو مشخص هستند.

نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان با اشاره به دو نرخ دیگر نان در نانوایی ها، گفت: ما همواره با افزایش خودسرانه نرخ نان مقابله می کنیم و تاکنون هیچ گونه افزایش خودسرانه نان در اصفهان نداشته ایم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۸ تیر ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400040805385
  • خبرنگار :