حسین نقاشی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: مسئول معرفی کابینه رئیس جمهور منتخب است؛ پس وی باید طبق چشم اندازهها و برنامههایی که پیشتر اعلام کرده و در نظر گرفته است، این کابینه را بچیند.
وی ادامه داد: باتوجه به خواستگاه وی که از جبهه اصولگرا است به نظر می رسد که احتمالا خیلی در بحث آزادی های اجتماعی در نهادهایی مثل وزارت علوم و وزارت کشور که متولی فعالیت احزاب و نهدهای سیاسی است اهتمامی ندارد؛ اما ضروری است که یادآور شویم باید برای وزارتخانههای اصلی تلاش شود تا فردی متناسب با مطالبات مردمی بر سر کار بیاید.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: وزارخانههایی مانند وزارت اطلاعات، وزارت فرهنگ و ارشاد و وزارت کشور امکان تحقق نسبی مطالبات عموم مردم را دارند. پس برای انتخاب وزرای این بخش از دولت باید تلاش ویژهای شود.
وی گفت: رئیس جمهور منتخب باید عموم مردم را راضی نگه دارد؛ صرفا فکر نکند منتخب افرادی هستند که به او رای دادند. با توجه به اینکه بخشی از مردم جامعه در انتخابات شرکت نکردند، رئیس جمهور منتخب باید به مطالبات مردمی بویژه قشری که به او رای ندادند توجه کند .
نقاشی خاطرنشان کرد: کابینه کارآمد محقق نمیشود مگر اینکه سلایق و گرایش های مختلف را دولت بعدی تاب بیاورد. همانطور که اشاره کردم بویژه در این چند وزارتخانه که جنبه عمومی تر دارند باید کسانی را منصوب و معرفی کرد که ایده و خاستگاه فکری مردم محورتری دارند. همه باید کمک کنند تا کابینه ای کارآمد تشکیل شود و ریس جمهور منتخب تبدیل به رئیس کابینه اقلیتها نشود.
انتهای پیام