احمد احسانفر در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از سال ۷۰ با دریافت تسهیلات فعالیت خود را در عرصه تولید کفش زنانه چرمی شروع کردم.
وی ادامه داد: تا زمانی که قیمت مواد اولیه افزایش پیدا نکرده بود هشت نفر در کارگاه من مشغول به کار تولید بودند و حتی محصولات خود را به روسیه و اوکراین صادر میکردیم اما با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه تنها یک نفر در کارگاه مشغول به فعالیت است.
این کارآفرین خاطرنشان کرد: در حال حاضر بهدلیل افزایش قیمت مواد اولیه، بسیاری تولیدکنندگان مواد نامرغوب تهیه کرده و در نتیجه کیفیت محصول نیز کاهش پیدا میکند؛ بهخاطر اینکه بنده از ابتدا از مواد اولیه درجه یک استفاده میکردم همین رویه را ادامه دادم اما متأسفانه با توجه به اینکه قیمت مواد اولیه روی قیمت محصول تأثیر دارد هر خریداری توانایی خرید کفشهای تولیدی ما را ندارد بنابراین مجبور به تکدوزی هستیم.
وی بیان کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی طرح خوبی است و اگر در جامعه اجرایی شود بسیاری از بانوان و آقایان در منازل میتوانند به تولید کفش بپردازند. دولت فعلی بیشتر تولیدکنندگان از جمله بنده را ورشکست کرد، اگر دولت جدید از تولیدکنندگان حمایت کند مواد اولیه ارزان قیمت و تسهیلات چهار درصدی در اختیار تولیدکننده قرار دهد شاهد رونق تولید خواهیم بود.
احسانفر اضافه کرد: دولت میتواند مواد اولیه ارزان را از درب کارخانه در اختیار تولیدکننده قرار دهد تا دست واسطهگران قطع شود در این صورت بنده نیز میتوانم در طرح ملی توسعه مشاغل خانگی ۳۰ نفر را مشغول به کار کنم.
وی با بیان اینکه «دولت» تنها گزینهای است که میتواند به تولیدکننده کمک کند، تصریح کرد: یک تولیدکننده نمیتواند خانه و ماشین خود را بفروشد تا سرمایه در گردش خود را تأمین کند چون با توجه به تورم بعد از دوره کوتاهی نیز مجدداً با کمبود سرمایه مواجه خواهد شد.
این کارآفرین اظهار کرد: تولیدکنندگان میتوانند در عرصه صادرات وارد میدان شوند، چین با عرضه محصولات نامرغوب و بیکیفیت بازارهای جهانی را تحت تأثیر خود قرار داده است و حتی شنیدهایم که با شیرابه زباله کفش و اسباببازی تولید میکند که همین امر باعث بیماری میشود.
وی اشاره کرد: افرادی که میخواهند وارد عرصه تولید کفش شوند در ابتدا باید آموزش ببینند چون آموزش در این عرصه بسیار مهم است و چندین شاخه دارد؛ پس از آموزش میتوانند در آزمونهای فنی و حرفهای شرکت کنند، همچنین برای دریافت مجوز باید به میراث فرهنگی مراجعه کنند.
احسانفر خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی راهاندازی کارگاه تولید کفش سرمایهای معادل ۱.۵ تا ۲ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد که فکر نمیکنم هر کسی بتواند چنین کسبوکاری را راهاندازی کند بنابراین علاقهمندان میتوانند ذیل طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در کارگاههای تولید کفش مشغول به کار شود.
به گزارش ایسنا، این مصاحبه در راستای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی و معرفی پیشرانان توانمند استان صورت پذیرفت. کارفرمای این طرح ملی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده و جهاددانشگاهی مجری این طرح است؛ علاقهمندان میتوانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت www.inhb.ir مراجعه کنند.
انتهای پیام