حسن افتخاری با اشاره به مرز مشترک خراسان رضوی با دو کشور ترکمنستان و افغانستان اظهار کرد: در حال حاضر ۲۳ شهر و ۵۹۲ روستای مرزی استان با ۲۴۱ هزار و ۲۹۴ مشترک از نعمت گاز استفاده می کنند که از این آمار ۳۳ هزار و ۲۵۸ مشترک شهری و ۱۰۸ هزار مشترک نیز روستایی است.
وی با بیان این مطلب که هماکنون ۱۰۰ درصد خانوار شهری و ۸۸ درصد خانوار واجد شرایط روستاهای مرزی استان گاز دارند، افزود: در بخش شهری برای بهرهمندی ۱۷۷ هزار و ۱۷۰ مشترک از نعمت گاز، ۱۵۳۲ کیلومتر شبکه گازرسانی و ۷۶ هزار و ۲۳۸ مورد علمک واگذار شده که این آمار در بخش روستایی ۵۵۷۳ متر شبکه و ۷۴ هزار و ۶۰۱ علمک است.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ادامه داد: در بخش روستاهای واجدشرایط مرزی، عملیات اجرایی گازرسانی در ۷۳ روستا نیز در حال اجرا است که با اتمام و بهره برداری از این تعداد روستا، ضریب نفوذ گاز این بخش به بالای ۹۵ درصد ارتقا خواهد یافت.
افتخاری سیاست شرکت گاز را توسعه خدمات در مناطق دورافتاده و کمتر برخوردار عنوان کرد و گفت: در سایه تعامل و تلاش انجام شده مردم و مسئولان، روند گازرسانی به روستاهای خراسان رضوی به ایستگاه پایانی نزدیک شده و روستاهای باقی مانده دارای مسیرهای صعب العبور یا فاقد شرایط فنی و اقتصادی لازم هستند. گازرسانی به شهرستان های مرزی موجب ایجاد رفاه در زندگی مردم، کمک به رونق اقتصادی مناطق کمتر برخوردار و جلوگیری از قاچاق سوخت از طریق مرزها می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان خراسان رضوی، وی بیان کرد: که باجگیران به عنوان تنها شهر فاقد گاز خراسان رضوی تاکنون فاقد شرایط لازم برای گازرسانی اعلام شده است که با تلاش متخصصان شرکت گاز استان در زمینه طراحی بهینه و مجوزهای اخذ شده، امید است بهزودی عملیات مسیریابی و طراحی فنی و مهندسی مورد نیاز آن انجام و پس از صدور مجوزهای مربوط به ارگانها به ویژه اداره راه و محیط زیست گازرسانی به این شهر نیز امکانپذیر شود.
انتهای پیام