اخبار حقوقی و قضایی در هفته‌ای که سپری شد

"جذب ۲ هزار کارآموز وکالت در حوزه کانون وکلای مرکز"، "توضیحات سخنگوی شورای نگهبان درباره بررسی صلاحیت‌ها" و "اطلاعیه دادسرای عمومی و انقلاب تهران" از جمله خبرهای حقوقی و قضایی این هفته بودند.

خبرهای حوزه حقوقی و قضایی هفته را در این گزارش ایسنا مرور می کنیم.

جذب ۲۰۰۰ کارآموز وکالت در حوزه کانون وکلای مرکز در سال ۱۴۰۰

٢٠٠٠ کارآموز در حوزه کانون وکلای دادگستری مرکز از طریق آزمون سال ١٤٠٠ جذب خواهند شد.

به گزارش ایسنا به نقل از کانون وکلای دادگستری مرکز، در جلسه کمیسیون تبصره ماده یک قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب ١٣٧٦ که با حضور جلیل مالکی رئیس کانون وکلای دادگستری مرکز و محمد جواد حشمتی رئیس کل دادگستری استان تهران و نیز محمد تقوی معاون رئیس دادگاه انقلاب اسلامی در تاریخ نهم خرداد ماه ١٤٠٠ برگزار گردید، پس از بحث و بررسی تعداد کارآموز در حوزه کانون مرکز شامل استان های تهران، هرمزگان، سیستان و بلوچستان و سمنان علاوه بر کارآموزانی که بر طبق بند (د) ماده ٨ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری پذیرش می شوند، جمعا ٢٠٠٠ نفر مورد تصویب قرار گرفت که برابر ضوابط قانونی ٧٠ درصد سهمیه پذیرش عادی (١٤٠٠ نفر) و ٣٠ درصد پذیرش ایثارگران (٦٠٠نفر) خواهد بود.

تأثیر بررسی صلاحیت‌ها بر میزان مشارکت بسیار اندک است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: براساس نظرسنجی‌هایی که مؤسسات دولتی داشته‌اند تأثیر آرای شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها بر میزان مشارکت بسیار اندک است.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای نگهبان، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در گفتگویی با شبکه تلویزیونی پرس. تی. وی در پاسخ به سؤالی درباره بحث رد صلاحیت نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، گفت: ما در حوزه انتخاب ریاست جمهوری عبارت رد صلاحیت نداریم بلکه شورای نگهبان صلاحیت افراد واجد شرایط را احراز می‌کند؛ البته این نکته طبیعتاً به مفهوم این نیست که افرادی که صلاحیت آن‌ها احراز نشده است، شرایط نامناسبی دارند یا صلاحیتی برای مسئولیت‌های دیگر ندارند.

کدخدایی با ابراز امیدواری نسبت به مشارکت حداکثری مردم در روز ۲۸ خرداد ماه گفت: البته براساس نظرسنجی‌هایی که مؤسسات دولتی داشته‌اند تأثیر آرای شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌ها بر میزان مشارکت بسیار اندک است. عوامل موثر بر میزان مشارکت بیشتر شرایط اقتصادی و معیشتی است تا این که بحث‌های سیاسی و اجتماعی باشد. شورای نگهبان براساس قانون اساسی موظف است که شرایط افراد را احراز کند. اگر فردی شرایط را ندارد، مقصر شورای نگهبان نیست. شورای نگهبان باید براساس معیارهای قانونی نظر خود را اعلام کند و اعلام نظر شورای نگهبان هم معتبر است. البته میزان تاثیرگذاری نظر شورای نگهبان بسیار اندک خواهد بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت گسترده مردم مطلوب نظر همه مسئولان و ارگان‌ها است و رهبر انقلاب هم در این باره تأکید کرده‌اند.

کدخدایی همچنین در توئیتی به انتشار خبری در بی بی سی واکنش نشان داد.

سخنگوی شورای نگهبان: هیچ گاه نباید به بی بی سی اعتماد کرد

سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به انتشار خبری در بی بی سی مبنی بر اینکه او به صادق آملی لاریجانی درباره رد صلاحیت‌ها تذکر داده است، گفت: هیچ گاه نباید به بنگاه دروغ پراکنی بی بی سی اعتماد کرد.

به گزارش ایسنا، عباسعلی کدخدایی در توییتر نوشت: بی بی سی همچنان دست از دروغ پردازی بر نمی دارد، آن هم دروغ شاخ دار و البته مثل همیشه دنبال ماهیگیری از آب گل آلود است. وقتی با سوء استفاده از دو واژه تذکر و متذکر شدن، آن را دستمایه اخبار کذب قرار می دهد خود دلیلی است بر اینکه هیچ گاه نباید به این بنگاه دروغ پراکنی اعتماد کرد!

گمانه زنی نکنید!

سخنگوی شورای نگهبان گفت:کار بررسی صلاحیت ها با اعلام اسامی به وزارت کشور بسته شد.

به گزارش ایسنا، عباسعلی کدخدایی در توییتر نوشت:" نقل شایعات پیرامون شورای نگهبان ، نقل حکایت پدری است که از پسر پرسید در مشت من چیست؟ گفت؛ زرد است و گرد است و مجوف؟ گفت آری حال بگو چیست؟ گفت غربیل! کار بررسی صلاحیت ها با اعلام اسامی به وزارت کشور بسته شد. آرا اعضا هم مخفی و کتبی بوده است. لطفا گمانه زنی نکنید! "

خبر پربازدید بعدی در رابطه با اطلاعیه دادستانی تهران در خصوص گفته‌های دادستان تهران بود.

دادستان تهران توصیه کرد نه تهدید!

دادسرای عمومی و انقلاب تهران در پی اظهارنظر برخی کاندیداها درباره گفته‌های دادستان تهران مبنی بر اینکه «در صورت عبور نامزدها از خطوط قرمز نظام، وفق موازین قانونی قاطعانه و بدون در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه، با آنها برخورد خواهد شد» اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش ایسنا در بخشی از متن این اطلاعیه آمده است: دادستان‌های مختلف مراکز استان و شهرستان‌ها در اجرای تکلیف قانونی خود مبنی بر رسیدگی به تخلفات انتخاباتی، در دوره های مختلف اقدام به ارائه‌ تذکر و هشدار قانونی برای پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی کرده‌است و تذکرات اخیر نیز مطابق با رویه همه دوره‌های انتخابات و برای پیشگیری از  تخلفات احتمالی انتخاباتی بوده است.

این خبرها نیز جز خبرهای مهم دومین هفته خردادماه 1400 حوزه حقوقی و قضایی بودند.

امنیت کامل در مرزهای استان آذربایجان شرقی برقرار است

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان آذربایجان شرقی گفت: علیرغم تحرکات نظامی اخیر در جمهوری آذربایجان و ارمنستان امنیت کامل در مرزهای استان برقرار است.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح، حجت الاسلام علی فرجی برحق رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح آذربایجان شرقی در دیدار با فرمانده مرزبانی این استان گفت: علیرغم تحرکات نظامی اخیر در جمهوری آذربایجان و ارمنستان امنیت کامل در مرزهای استان برقرار است و از امن‌ترین مناطق کشور محسوب می شود.

وی تأکید: مردم باید قدردان زحمات رزمندگان جان برکف مرزبانی که به دور از خانواده برای تأمین امنیت استان آذربایجان شرقی تلاش می‌کنند، باشند.

رعایت مصوبه ۹ ماه مرخصی زایمان الزامی است

رئیس دیوان عدالت اداری گفت: در حال حاضر مرخصی زایمان مشمولان تامین اجتماعی ۹ ماه است و رعایت مصوبه هیات وزیران الزامی است.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین مصدق رئیس دیوان عدالت اداری گفت: باتوجه به صدور آراء لازم الاجرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری به شماره‌های ۶۴ مورخ ۹۴/۱/۱۳ و ۱۳۲۸ مورخ ۹۳/۸/۱۹ و ۱۳۰۶ مورخ ۹۸/۶/۲۶ و پیگیری‌های به عمل آمده و تصویب مصوبه شماره ۱۹۷۲۶ ت ۵۸۶۱۳-هـ مورخ ۱۴۰۰/۲/۲۶ هیات وزیران، مرخصی زایمان از شش ماه به نه ماه افزایش یافته است و ضرورتی به طرح شکایت در این خصوص در دیوان عدالت اداری وجود ندارد.

محمد علی نجفی در زندان است/ تقاضای آزادی مشروط داریم

وکیل مدافع محمدعلی نجفی با بیان اینکه موکلم یک سوم از دوران حبس خود را گذرانده است و مشمول آزادی مشروط می شود گفت: ما تقاضای آزادی مشروط را دادیم ولی هنوز با آن موافقت نشده است.

حمیدرضا گودرزی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: موکلم در ایام عید به مرخصی آمد و همان روز اول تب و لرز داشت و بعد از آزمایشات مشخص شد کرونا دارد و ۱۵ روز قرنطینه شد.

وی افزود: بعد از پایان  قرنطینه و بهبودی، موکلم دوباره به زندان بازگشت.

گودرزی در پایان  گفت: موکلم یک سوم از دوران حبس خود را گذرانده است و مشمول آزادی مشروط می شود و ما تقاضای آزادی مشروط را دادیم ولی هنوز با آن موافقت نشده است.

نگاه امام (ره) به مردم تشریفاتی، سیاسی و مقطعی نبود

رئیس دستگاه قضا گفت: سیاسیون معمولاً به مردم و اجتماعات مردمی نگاه ابزاری دارند، اما حقیقتاً نگاه حضرت امام (ره) به مردم تشریفاتی و سیاسی و مقطعی نبود.

 به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، سید ابراهیم رئیسی رئیس دستگاه قضا در جلسه صبح امروز دوشنبه (دهم خرداد ماه) شورای عالی قوه قضاییه، با گرامیداشت ایام رحلت جانسوز امام خمینی (ره) و سالروز قیام ۱۵ خرداد، بر لزوم بازنگاه به آموز‎ه‎ها و سیره و سلوک بنیانگذار جمهوری اسلامی و تبیین شاخص‌های مکتب سیاسی ایشان برای شناخت دقیق خط امام و رهروان آن تأکید کرد.

جنتی: دفاع رهبری از عملکرد شورای نگهبان مایه دلگرمی ما است

دبیر شورای نگهبان گفت: مقام معظم رهبری همواره از مواضع و عملکرد شورای نگهبان در ادوار مختلف دفاع کردند که این امر مایه دلگرمی ما بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰) در جلسه این شورا با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و شهدای قیام ۱۵ خرداد، گفت: درود خدا بر شهدای ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ که خون‌شان نقطه عطفی در قیام مردم علیه رژیم طاغوت بود که نهایتا منجر به پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) در سال ۱۳۵۷ شد.

وی با تاکید بر اینکه راه امام خمینی (ره) و شهدای ۱۵ خرداد که همان راه اسلام و قرآن است هرگز کهنه نمی‌شود، خاطرنشان کرد: باید دستورات و رهنمودهای رهبر کبیر انقلاب اسلامی در تمامی ابعاد زندگی شخصی، اجتماعی و سیاسی ما مورد بهره برداری و عمل قرار گیرد.

وجود هفت زندان در استان تهران/ آزادی ۵۰۰۰ نفر و اعطای مرخصی به ۹۹۰۰ زندانی در سال ۹۹

رئیس کل دادگستری استان تهران از آزادی پنج هزار نفر و اعطای مرخصی به ۹۹۰۰ زندانی در سال خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، محمد جواد حشمتی رئیس دادگستری استان تهران درباره اقدامات انجام شده از سوی دادگستری کل استان تهران در سال گذشته، اظهار کرد: از نظر رفع اطاله دادرسی به کمک مجموعه همه اجزای دادگستری و واحدهای قضایی در سال ۹۹ کار بزرگی صورت گرفته و در دادگستری استان تهران با ورودی ۲ میلیون و ۵۲۶ هزار پرونده در سال ۹۹ توانستیم بیش از  ۲ میلیون و ۶۴۷ هزار پرونده رسیدگی کنیم که در این زمینه در واقع با افزایش ۱۸ درصدی در رسیدگی‌ها مواجه هستیم و بخشی از این تلاش‌ها از موجودی‌های منتقلی سال‌های قبل و سنوات قبل بوده که به سال ۹۹ منتقل شده بود، خوشبختانه توانستیم بیش از ۱۲۰ هزار پرونده معوقه مسن سنواتی در سال ۹۹ را رسیدگی و تعیین تکلیف کنیم که در نوع خودش بی‌نظیر است.

چهارمین جلسه دادگاه حسن رعیت و دیگر متهمان برگزار شد

چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت برگزار شد.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات حسن میرکاظمی معروف به حسن رعیت و ۲۱ متهم دیگر پرونده در شعبه۵ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی بابایی برگزار شد.

در ابتدای جلسه دادگاه، متهم منصور معتقد با اعلام قاضی در جایگاه قرار گرفت و اتهامات نامبرده توسط قاضی مجدداً قرائت و به وی تفهیم گردید.

متهم معتقد خود را برادر همسر متهم ردیف اول یعنی حسن میرکاظمی مشهور به رعیت معرفی کرد و با بیان اینکه هیچ یک از این اتهامات را قبول ندارم صحبت‌های خود را این گونه آغاز کرد که در رابطه با اتهام اخلال در نظام اقتصادی، بنده کارمند یک مجموعه تولیدی بودم که کارمندهای مختلفی داشته و من نیز یکی از آن‌ها بودم که چند سالی را به دلایل مختلفی در شرکت حضور نداشتم.

نظارت روزانه بر ۸۰ هزار نانوایی کار سختی است

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: هرچند ۸۰ هزار واحد نانوایی در سطح کشور موجود است که نظارت روزانه بر این واحدها کار سختی است اما نظارت جزو تکالیف و وظایف سازمانی تعزیرات، اصناف، اتحادیه‌ها و سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان و.. است.

به گزارش ایسنا به نقل از خانه ملت، جمال انصاری رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، درباره گرانفروشی برخی نانوایان، گفت: قیمت نان موضوع پر بحثی است چراکه از یک سو جامعه مصرف‌کنندگان بسیار گسترده بوده و از سوی دیگر بخشی زیادی از مردم از این مسیر ارتزاق می‌کنند.

وی افزود: در چند سال گذشته موضوع تغییر قیمت نان و یکسان سازی نرخ آرد همواره مطرح بوده اما تا زمانی که در این باره تصمیمی اخذ نشده، سازمان تعزیرات حکومتی و سایر دستگاه‌ها مکلف‌اند با هر تغییری در کیفیت و کمیت نان برخورد کنند.

به آینده روشن سازمان تعزیرات امیدوارم

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در جلسه تکریم معاون سابق اجتماعی و پیشگیری از وقوع تخلفات و معرفی سرپرست این معاونت، گفت: نمی‌توانیم بگوییم در آینده نیازمند اقدامات جدید نیستیم، بلکه سازمان نیاز دارد چابک‌تر و دقیق‌تر خودش را برای شرایط آماده کند اما من به آینده روشن سازمان تعزیرات حکومتی قطعاً امیدوارم.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، جمال انصاری در جلسه تکریم معاون سابق اجتماعی و پیشگیری از وقوع تخلفات و معرفی سرپرست این معاونت با حضور معاونان و مدیران ستادی سازمان، اظهار کرد: من وظیفه دارم از دکتر بارانی به عنوان یکی از مدیران علمی و اجرایی سازمان، تشکر کنم که در مواجهه با مسائل و مشکلات به خوبی مدیریت کردند و این از خصایص یک مدیر است که در برخورد با سختی‌ها بتواند مدیریت کند.

دادستان تهران: نامزدهای انتخاباتی از خطوط قرمز نظام عبور نکنند

دادستان تهران گفت: معاونین دادستان و دادستان‌های شهرستان‌ها در مواجه با جرائم تخلفات انتخاباتی سعه صدر لازم را داشته باشند و دقت نمایند از اموال عمومی و بیت المال له و یا علیه نامزدهای انتخابات مورد استفاده قرار نگیرد و نامزدهای انتخاباتی در تبلیغات و سخنرانی ها از خطوط قرمز نظام عبور نکنند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، علی القاصی در جلسه هماهنگی ارتقاء سطح عملکرد دستگاه‌های قضایی و امنیتی در انتخابات پیش رو، گفت: پیرامون جرائم تخلفات انتخابات ضرورت دارد رویکرد پیشگیری بر مقابله مورد توجه قرار گیرد، از این رو معاونین دادستان و دادستان‌های شهرستان‌ها در مواجه با جرائم تخلفات انتخاباتی سعه صدر لازم را داشته باشند و دقت نمایند از اموال عمومی و بیت المال له و یا علیه نامزدهای انتخابات مورد استفاده قرار نگیرد و نامزدهای انتخاباتی در تبلیغات و سخنرانی ها از خطوط قرمز نظام عبور نکنند و منافع ملی را بر مصالح و منافع شخصی، حزبی و جناحی و گروهی ترجیح دهند و در صورت عبور از خطوط قرمز نظام، وفق موازین قانونی قاطعانه و بدون در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه، با آنها برخورد خواهد شد.

کاهش بیش از ۱۰ درصدی وقوع جرم در نیروهای مسلح کشور

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کشور از کاهش بیش از ده درصدی وقوع جرم در نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان قضایی نیروهای مسلح حجت‌الاسلام والمسلمین بهرامی در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح گلستان با اعلام این خبر افزود: در بعضی استان‌ها مثل گلستان کاهش جرایم چشمگیرتر است.

جریمه ۵۶.۸ میلیارد ریالی شرکت نوشابه‌سازی در آذربایجان شرقی

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی از جریمه ۵۶ میلیارد ریالی یک شرکت نوشابه سازی در استان آذربایجان شرقی خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، محسن عسکری با ارائه توضیحاتی در این رابطه اظهار کرد: بر اساس اخبار دریافتی از تعزیرات حکومتی استان یزد در مورد افزایش خودسرانه قیمت انواع نوشابه تولید یک شرکت واقع در تبریز موضوع به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی گزارش شد.

جریمه ۶۸۹ میلیارد ریالی متخلفین عرضه خارج از شبکه مرغ در اصفهان

مدیر کل روابط عمومی تعزیرات حکومتی از جریمه ۶۸۹ میلیارد ریالی عرضه خارج از شبکه مرغ خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، محسن عسکری در این رابطه اظهار کرد: با تلاش شبانه روزی گشت مشترک تعزیرات حکومتی استان اصفهان، ۲۴ عمده فروش متخلف مرغ که اقدام به عرضه خارج از شبکه مرغ گرم کرده بودند شناسایی و پرونده‌های متشکله برای رسیدگی به شعبه هفتم بدوی تعزیرات حکومتی اصفهان ارجاع شد.

رأی بدوی پرونده فساد سه هزار میلیاردی فلاحتی در البرز صادر شد

رئیس کل دادگستری البرز گفت: رسیدگی به پرونده فلاحتی به عنوان یکی از مصوبات سفر رئیس قوه قضائیه در استان در دستور کار قرار گرفت که رای بدوی این پرونده در نظرآباد صادر شده و هم اکنون در مرحله تجدیدنظر قرار دارد که با تعیین شعبه ویژه در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

کاهش ۱۰ ساعت کاری کارمندان دارای معلولیت شدید الزامی است

هیات عمومی دیوان عدالت اداری کاهش ۱۰ ساعت کاری کارمندان غیر هیات علمی دارای معلولیت شدید و خیلی شدید در کلیه دستگاه‌های اجرایی از جمله دانشگاه‌ها را الزامی دانست.

به گزارش ایسنا، دیوان عدالت اداری اعلام کرد:«هیات عمومی دیوان بند الف ماده ۳۹ آیین‌نامه مصوب هیات امنای دانشگاه قم را که طی آن ساعت کار کارکنان غیر هیات علمی دارای معلولیت شدید به ۴ ساعت کاهش یافته بود، ابطال کرد. طبق گزارش مذکور، مصوبه هیات امنای دانشگاه قم با شکایت شخص حقیقی در هیات تخصصی دیوان عدالت اداری مطرح شد. هیات عمومی دیوان مصوبه هیات امنای دانشگاه قم را به جهت مغایرت با ماده ۲۸ قانون حمایت از حقوق معلولان قابل ابطال دانست.

ابطال واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج

سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج به دلیل آن‌چه «سوءجریان در نحوه انعقاد قرارداد واگذاری» اعلام شده، ابطال شد.

به گزارش ایسنا به نقل از سازمان بازرسی کل کشور، نتایج بازرسی‌های استانی این سازمان به این شرح است:«صدور حکم قطعی برای مدیرکل اسبق میراث فرهنگی گیلان۳۰۰ میلیارد از اعتبار ویژه مددجویان بهزیستی صرف کارت هدیه شدجلوگیری از هدر رفت ۸۰۰ مترمکعب آب روزانه در استان بوشهرپیگیری برای ابطال واگذاری بیمارستان امام خمینی (ره) کرج تضییع حقوق دولتی به میزان ۱۴۸ میلیارد ریال در یکی از شعب بانک‌های گرگان محکومیت قطعی مدیرکل سابق راه و شهرسازی استان هرمزگان به اتهام اختلاس.

لزوم حضور مقتدرانه و هوشمندانه مردم در عرصه انتخابات

رییس دیوان عالی کشور گفت: باید زمینه حضور مقتدرانه و هوشمندانه مردم را در عرصه انتخابات فراهم آوریم تا در سایه این مشارکت همگانی فردی ارزشمند و انقلابی برای ریاست جمهوری انتخاب شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام والمسلمین مرتضوی مقدم رئیس دیوان عالی کشور در نشستی با مقامات قضایی استان چهارمحال و بختیاری یکی از وظایف مهم دستگاه قضا را صدور آراء متقن و مستدل عنوان کرد و گفت: خط مشی قوه قضائیه در دوره جدید حفظ کرامت انسانی شهروندان و رسیدگی سریع و دقیق به پرونده ها و نهایتاً صدور آراء متقن است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ / ۰۷:۱۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 1400031310132
  • خبرنگار : 71594