به گزارش ایسنا مبین علی میر افزود: پیش بینی می شود ۳۵ تا ۴۰ هزار تن انبه در سال جاری از طریق بازارچه های مرزی وارد استان و کشور شود که نیازمند همکاری دیگر دستگاه هاست.
میر اضافه کرد: باتوجه به فرصت پیش آمده پیله وران سریعا نسبت به انجام وارادت اقدام تا تعهدات ارزی آنها برآورده شود، در غیر این صورت مشمول جریمه خواهند شد.
وی تصریح کرد: ۲۰ درصد از این میزان واردات انبه سهمیه استان است و تلاش می شود قیمت این محصول کشاورزی در استان و کشور کاهش یابد.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به مصوبه های هیئت دولت ورود برنج، انبه، چای، کنجد، و اقلام میوه های گرمسیری آزاد است که تجار می توانند با ثبت آماری این کالاها را به استان و کشور وارد کنند و از تخفیف های ویژه بهره مند شوند.
میر اظهار کرد: همچنین در حال حاضر سیمان، آهن، مواد غذایی، لوازم یدکی، خرما و دیگر محصولات کشاورزی مانند گوجه و سیب زمینی از بازارچه های مرزی صادر می شود.
وی ادامه داد: تجار می توانند واردات کالا را انجام دهند و از تخفیف های ویژه کوله بران و مرزنشینان بهره مند شوند، سیستان و بلوچستان هیچ منعی در ورود کالا ندارد و واردات همه کالاها از بازارچه های مرزی آزاد است.
مدیر بازارچه های مرزی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در حال حاضر ۸ بازارچه در سیستان و بلوچستان فعال است، عنوان کرد: تجارت در بازارچه های مرزی به معنی واقعی صادرات غیر نفتی را شامل می شود و کمک قابل توجهی به چرخه اقتصاد و تولید کشور دارد.
انتهای پیام