علیاکبر زندی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: تعدادی پل در روستا وجود دارد که مردم، کشاورزان و دامداران از آنها عبور میکنند و با وجودی که قدمت این پلها به ۵۰ سال میرسد، اما هنوز حفاظ ندارند. از سال ۱۳۹۶ که برای یکی از روستاییان حادثهای رخ داد از طریق بخشداری، بنیاد مسکن و امور آب گلپایگان دنبال رفع این مسئله بودیم، اما باوجود پیگیریهای مختلف و بازدیدهای این سه بخش، هنوز هیچ اقدامی برای حل این مشکل انجام نشده است.
وی ادامه داد: در سالهای ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ درخواست کردیم که حداقل مشخصات فنی حفاظهای مورد نظر را به دهیاری اعلام کنند تا از طریق بودجه روستا، آنها را خریداری و نصب کنیم، اما هنوز این کار هم نشده است. در اسفندماه سال گذشته بخشدار و مدیر آبفا گلپایگان از این پلها بازدید کردند و قول دادند مشخصات فنی حفاظها را به دهیاری اعلام کنند، اما هنوز اعلام نکردهاند.
رئیس شورای اسلامی روستای وانشان گفت: متأسفانه اکنون با وجود شروع فصل کشاورزی شاهد تردد بیشتر دامداران، کشاورزان و مردم از روی این پلها هستیم که میتواند خطرساز شود.
زندی افزود: اعلام مشخصات حفاظ پل به دهیاری روستا نیاز به بودجه ندارد، امیدواریم مشکلات روستاها به این شکل مورد بیتوجهی قرار نگیرد. متأسفانه بین چند مدیریتیها گیر کردیم و هر ادارهای میگوید به ما ارتباطی ندارد یا نداشتن بودجه را بهانه میکنند.
متولی پلهای داخل روستاها دهیاری است
همچنین بخشدار گلپایگان به ایسنا گفت: با مسئول امور منابع آب بازدیدی از پلهای روستای وانشان داشتم. متولی پلهای داخل روستاها دهیاری است که دهیاری این روستا اعلام کردند دستورالعملی در حوزه فنی نداریم. بنابراین به مسئول اداره امور آب تأکید کردیم که در بحث کارشناسی و فنی به آنها کمک کنند.
مهدی سرلک افزود: نهایتاً اگر از امور آب به نتیجهای نرسیم میتوانیم مکاتبهای با دستگاههای مرتبط با این موضوع داشته باشیم تا در رابطه با بعد فنی مشاوره دهند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس وظیفهای که داشتم گفتم از امور منابع آب کمک بگیرند. در دهیاری مسئول فنی داریم، اما نهایتاً میتوانیم از استان استعلام بگیریم و موضوع پیچیدهای نیست.
انتهای پیام