به گزارش ایسنا، مهراله رخشانی مهر در آیین بهره برداری از طرح های ملی وزارت آموزش و پرورش (افتتاح متمرکز ۲۶۸ فضای آموزشی با ۱۲۹۵ کلاس درس) که با حضور رئیس جمهور و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، گفت: به نمایندگی از همکارانم در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و جامعه خیرین مدرسه ساز، مفتخرم که از سال ۱۳۹۹ تا امروز، برای چهارمین بار شاهد اهتمام رئیس جمهور به مسئله مهم مدرسهسازی به عنوان کانون تحول و توسعه پایدار در کشور باشم.
وی افزود: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور توانسته است در هشت سال اخیر جهش چشمگیری در حوزه ساخت و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی کشور ایجاد کند؛ به گونهای که میتوان از آن به عنوان یکی از دستاوردهای مهم دولت تدبیر و امید یاد کرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه حضور زنان و مردان روشن ضمیری مانند حافظیها، مصلینژادها، ابراهیمیها، گیتینژادها موجب شد تعهدات خیرین از ۵۳۲ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۲ به بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ برسد، اظهار کرد: علاوه بر این در راستای بسط و توسعه فرهنگ مشارکت در امر مدرسهسازی از طریق برنامههایی مانند طرح آجر به آجر شاهد مشارکت خرد بیش از یک میلیون نفر از مردم در این موضوع بودیم که یادگار و سرمایهای ارزشمند برای حمایت از نظام تعلیم و تربیت خواهد بود.
رخشانی مهر ادامه داد: امروز و در نخستین گام از تحقق اهداف و برنامههای سال ۱۴۰۰ در شرایطی شاهد افتتاح و بهره برداری از ۲۶۸ فضای آموزشـی با ۱۲۹۵ کلاس درس و زیربنـای حـدود ۱۸۰ هزار مـترمربع در ۱۵ اسـتان کشور و اعتباری بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان هستیم که در هشت سال گذشته حدود ۱۶ هزار فضای آموزشی با ۸۱ هزار و ۵۰۰ کلاس درس و زیربنای بیش از ۱۱ میلیون متر مربع به بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه این میزان از فعالیت های مدرسه سازی موجب افزایش متوسط سرانه فضای آموزشی کشور از حدود ۴.۸۶ مترمربع به ۵.۲۲ مترمربع در سال ۱۳۹۹ شده است؛ به گونه ای که در طول دولت های یازدهم و دوازدهم به طور میانگین روزانه ۲۸ کلاس درس استاندارد احداث و تقدیم کودکان و نوجوانان این سرزمین شده است، عنوان کرد: در تحقق این مهم، دولت در هر روز بیش از ۲.۲ میلیارد ریال به موضوع مدرسه سازی اختصاص داده است و همچنین در سال ۱۳۹۹، ۷.۵ درصد اعتبارات عمرانی کشور به موضوع مدرسه سازی اختصاص یافت.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: در آغاز به کار دولت وجود مدارس خشت و گلی مسئله جدی و حدود ۳۰ درصد فضاهای آموزشی کشور فرسوده قلمداد میشد، امروز خوشحالم اعلام کنم علاوه بر حذف عبارت مدارس خشت و گلی از ادبیات فضاهای آموزشی کشور، در هشت سال گذشته علی رغم تمام محدودیت ها و معذوریت ها میزان کلاس های درس غیراستاندارد کشور هم به ۱۹.۵ درصد کاهش یافته است و هماکنون بیش از ۸۰ درصد مدارس ایمن هستند.
رخشانی مهر به استانداردسازی سیستم های گرمایشی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: این موضوع همواره از دغدغه های اولیا و مربیان بوده است. در همین راستا در تمامی مدارسی که زیرساخت های گاز و برق وجود داشته است، تمامی بخاری های غیراستاندارد برچیده و سیستم های ایمن جایگزین شد؛ به گونه ای که در هشت سال اخیر با استانداردسازی ۲۷۶ هزار کلاس درس، روزانه ۹۴ کلاس درس استانداردسازی شد و بیش از هشت میلیون دانش آموز از کلاس ایمن و استاندارد برخوردار شدند.
وی در پایان خطاب به رئیس جمهور گفت: از جنابعالی اجازه می خواهم به نمایندگی، مجتمع آموزشی حیات طیبه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در شهرستان بیرجند خراسان جنوبی و ۱۲۹۵ کلاس درس در ۱۵ استان کشور را افتتاح کنم.
انتهای پیام