به گزارش ایسنا عباس اشکانی افزود: شهرستان های چابهار، راسک، دشتیاری، ایرانشهر، کنارک و بمپور عمده مناطق کشت پیاز در سیستان و بلوچستان به شمار می روند.
وی ادامه داد: ۴۰۰۰ هکتار از مزارع سیستان و بلوچستان به کشت پیاز اختصاص دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: فصل برداشت این محصول در استان ازبهمن آغاز می شود و تا تیر ادامه دارد.
اشکانی افزود: پیش بینی می شودامسال ۲۰۰ هزار تن محصول پیاز برداشت و روانه بازار مصرف شود.
انتهای پیام