داود هاشمی درباره علت تاخیر یک روزه در پخش سریال ماه رمضان شبکه تهران به ایسنا توضیح داد: به خاطر مشکلات فنی شب گذشته به پخش نرسیدیم. ما همزمان با آغاز تصویربرداری سریال، یک گروه داشتیم که برایمان جلوههای ویژه کامپیوتری را انجام میدادند. حجم این کار زیاد و سخت است. الان که روزهای پایانیِ پروژه است، همزمان جلوه های کامپیوتری انجام میشود و بعد قسمت ها به دوستان پس تولید برای صداگذاری و موسیقی داده میشود. به خاطر این مشکلات فنی با یک روز تأخیر در خدمت بینندهها هستیم.
هاشمی با بیان اینکه او و علیرضا افخمی (کارگردان سریال) حدودا ۲۰ ماه است که درگیر این پروژه هستند، درباره ایده ساخت سریال «رعد و برق» عنوان کرد: در سال ۹۸ که سیل آمده بود، این ایده به ذهن آقای افخمی رسید و پیشنهاد کرد و دوستان صداوسیما هم استقبال کردند.
در زمان سیل، آقای افخمی با یک دوربین همراه با یکی از دوستان، از محل تصویربرداری میکردند و بعد از دو ـ سه ماه، ما تحقیقات جدیِ میدانی و کتابخانهای را شروع کردیم. حدود هفت ماه تحقیق و ۱۳ ماه هم تصویربرداری کردیم که هنوز هم تمام نشده است و همچنان هم مشغول تصویربرداری هستیم. قسمتهایی را که آقای افخمی تدوین میکند، اگر پلانی جا مانده باشد یا قرار باشد نمایی دوباره تکرار شود، استودیویی در تهران داریم که در آنجا تصویربرداری میکنیم.
این تهیهکننده درباره تاثیر بیماری کرونا بر ساخت سریال رعد و برق، گفت: خیلی اذیت شدیم. قرار بود هشت قسمت را در گرگان بگیریم، ۵-۶ قسمت در لرستان و بقیهاش در خوزستان تصویربرداری شود اما به خاطر شرایط کروناییِ خوزستان، اجازه ندادند در آنجا کار کنیم و محدودیتها ایجاد شد. آقای افخمی مجبور شد کلی از فیلمنامههایی را که نوشته بود کنار بگذارد و دوباره فیلمنامه بنویسد. بیش از ۹۵ درصد از این سریال را در استان گلستان ساختیم.
هاشمی در پایان گفت: آنقدر خاطرات جذاب و حوادث و اتفاقات در سیل بود که این سریال قابلیت ۱۰۰ قسمت شدن را هم داشت اما چون زمان نبود و پروژه سنگین و خسته کنندهای بود، ما ترجیح دادیم همین ۳۰ قسمت را تهیه کنیم تا ببینیم بعدش خدا چه میخواهد.
به گزارش ایسنا، اولین قسمت از سریال «رعد و برق» به نویسندگی و کارگردانی بهروز افخمی و تهیه کنندگی داود هاشمی، با یک روز تأخیر از پنجشنبه ـ ۲۶ فروردین ماه ـ روی آنتن می رود.
انتهای پیام