قاسم سلیمانیدشتکی در مراسم اهدای تجهیزات ورزشی به ۱۱۰ خانه ورزش روستایی خوزستان که امروز (بیستم فروردین ماه) در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد، اظهارکرد: طی کار ارزشمند نمایندگان استان خوزستان، ستاد مبارزه با مواد مخدر و اداره کل ورزش و جوانان خوزستان، ۱۱۰ خانه ورزش روستایی تجهیز شدند که این جای تشکر دارد. البته نمایندگان یک کار خوب دیگر نیز برای همه استان ها انجام دادند و این که علاوه بر بودجه عادی سالانه، بودجه مناطق محروم را هم در نظر گرفتند که این اقدام بسیار زیبا و ارزشمند است. بر این اساس، مبلغ یک هزار و ۲۶۷ میلیارد تومان به تفکیک شهرستانها لحاظ شد که عدد بسیار جالب برای توسعه روستاها و مناطق محروم است که از نمایندگان مردم خوزستان که نقش بسیار خوبی در ایجاد این پدیده جدید در بودجه داشتند، تشکر می کنم.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تاثیر ورزش بومی و محلی و ورزش همگانی در افراد، گفت: ورزش به افراد روحیه می دهد و نیز اگر کسی احساس کند که کوچکترین فعالیت ورزشی را دارد، آن صفت جوانمردی، پهلوانی و رادمردی خود به خود در او بروز می کند و سعی می کند از تخلفات دوری کند و خود را به عنوان فردی که الگوی جامعه است، نشان دهد. به همین دلیل ورزش بومی محلی و خانه های ورزش روستایی و همچنین ورزش همگانی، اقدام ارزشمندی است که هم سلامت افراد را در پی خواهد داشت و هم عزت نفس افراد را بالا می برد که افزایش عزت نفس هم روحیه ورزشکاری است که باعث می شود، فرد به سمت پهلوانی، رادمردی، بزرگ مردی و الگوگیری از امام علی (ع) و قهرمانان و پهلوانان بزرگ باستانی تمایل پیدا کرده و باعث می شود که افراد از گناه، کارهای خلاف و اعتیاد دوری کنند و خود را به کارهای خیر و ارزشی، وصل کنند.
استاندار خوزستان تاکید کرد: از مدیرکل ورزش خوزستان می خواهم که در کنار ورزش همگانی و ورزش روستایی، ورزش قهرمانی تیمی و انفرادی را هم از روستاها شروع کند زیرا استعدادهای بسیاری در روستاها وجود دارد. شخصیت اسکلتی و جسمی فرد در دوران کودکی شکل می گیرد که اگر این نهال به درستی رشد پیدا کند، مثل یک سرو، رشد کرده و بالا می رود و در غیر این صورت نیز از مسیر منحرف می شود. در ورزش نیز باید اقدامات لازم از کودکی فرد انجام شود. خوشبختانه نظام مقدس جمهوری اسلامی، امکانات خوبی از نظر سالن های ورزشی در سراسر کشور و اغلب روستاها به وجود آورده است. ضمن این که در روستاها می توانیم سالن های موجود را بدون این که هزینه زیادی در برداشته باشد، چند منظوره کنیم و از افراد خود روستاها مربی بسازیم و با کمترین هزینه می توانیم رشته ورزشی تشکیل داده و کارهای بزرگی انجام دهیم.
وی در ادامه نیز با بیان این که در کشور از بابت کرونا وضعیت خوبی نداریم، افزود: در اوایل بهمن ماه سال گذشته، ۱۱ شهر در کشور قرمز بود که همگی در استان خوزستان بودند که با تلاش بسیاری که دوستان داشتند، این آمار کاهش پیدا کرد. در جلسه دو هفته گذشته نیز تمام استان ها سیر صعودی داشتند، استان یزد متوقف بود و استان خوزستان سیر نزولی داشت که در سطح ملی از ما تقدیر کردند. اکنون هم با وجود این که تعداد شهرهای قرمز ما زیادتر شد اما نسبت به کشور وضع بهتری پیدا کرده ایم. آمار شهرهای قرمز خوزستان در سه چهار روز قبل به ۲۵۷ شهر و شهرستان قرمز رسید و این تقریبا یک اپیدمی است که اگر رعایت نکنیم به مشکل بر می خوریم.
سلیمانیدشتکی تصریح کرد: این ویروس انگلیسی بود و امیدوارم ویروس برزیلی وارد نشود زیرا خطر آن بسیار بیشتر است. تقاضای من این است که دستورالعمل های ستاد ملی کرونا و استان و همچنین اصول بهداشتی و پروتکل ها رعایت شوند. اگر می گویند تعطیل شود، همه رعایت کنند. اگرچه ضرر است اما از فوت کردن و بستری شدن در بیمارستان ها و در انتظار بهبودی ماندن، بهتر است. در ورزش هم دیدیم افرادی که قهرمان ملی و الگوی ورزشی بودند و طرفداران بسیاری داشتند را از دست دادیم. کرونا، صنف، گروه، رییس و ورزشکار نمیشناسد و باید خودمان را تابع فرهنگ کرونایی کنیم تا این ویروس از بین برود. احساس می کردیم وقتی خوزستان تقریبا مدیریت شده بود، در کشور نیز به همین صورت می شود اما دیدیم برعکس شد و چون رفت و آمدها و مراودات رعایت نشد، مشکل ایجاد شد. تقاضای من از ورزشکاران این است که پیامآور سلامتی شوند و همه به ما کمک کنند تا این ویروس را کاهش داده و از بین ببریم.
انتهای پیام