به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی سما، ند پرایس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مجدداً بر موضع دولت جو بایدن، رئیس جمهوری این کشور جهت لزوم گفتگو با فلسطینیها تاکید کرد.
این اظهارات پرایس در پاسخ به سوالی در کنفرانس خبری پیرامون تماس تلفنی آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا با گابی اشکنازی، وزیر خارجه اسرائیل و عدم گفتگوی وی با ریاض المالکی، همتای فلسطینی خود مطرح شد.
پرایس عنوان داشت: ما تصریح کردیم که از اولویتهای این دولت، مشارکت دادن مردم فلسطین و همچنین رهبری فلسطین است. ما درمورد ازسرگیری کمک به مردم فلسطین و اولویتی که برای آن قائل هستیم، سخن گفتیم. در هفته گذشته، نماینده آمریکا در سازمان ملل از کمک ۱۵ میلیون دلاری برای فلسطینیها در کرانه باختری و غزه خبر داد.
پرایس گفت: ما به ارائه کمک برای تمامی فلسطینیها از جمله آوارگان ادامه میدهیم و در حال حاضر، به بررسی چگونه ادامه این اقدامات میپردازیم.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خاطرنشان کرد: من کاملاً پیش بینی میکنم که تماس با مردم و رهبری فلسطین نیز ادامه یابد.
پرایس درمورد اینکه آیا مذاکراتی در حال حاضر وجود دارد و در چه سطحی است؟ پاسخ داد: بله، اما معمولاً مذاکرات را در سطح کارگروهها نمیدانیم. ما یقیناً آماده ادامه مشارکت دادن فلسطینیها از جمله مسئولان دولت فلسطین پیرامون راههایی هستیم که میتوانیم از طریق آن به مردم فلسطین کمک ارائه دهیم.
وی درمورد ارائه مجدد کمکها به آنروا و تعهد جو بایدن برای حمایت مجدد از این آژانس گفت: دولت بایدن کمکهایی ارائه میدهد. ما تصمیم داریم کمکهایی را ارائه دهیم که به نفع تمامی فلسطینیها باشد.
از سوی دیگر، دولت آمریکا با در پیش گرفتن "سیاستی جدید" در قبال خاورمیانه که با سیاست دولت قبلی منافات دارد، بار دیگر درصدد افزایش کمک به فلسطینیان است.
برای سومین بار طی دو هفته، دولت آمریکا یا به صورت علنی یا به صورت بی سر و صدا، کنگره را مطلع کرده که درصدد ارائه دهها میلیون دلار برای کمک به فلسطینیها است. روز دوشنبه، دولت آمریکا به قانونگذاران اعلام کرد که به فلسطینیها ۴۰ میلیون دلار برای اجرای قانون و هزینههای امنیت در کرانه باختری و نوار غزه میدهد.
وزارت خارجه آمریکا در ابلاغیهای که در تاریخ دوم آوریل صادر اما روز دوشنبه منتشر گشت، اعلام نمود که حمایت از راهکار همیشگی برای نزاع فلسطین و اسرائیل، هدف اساسی امنیت ملی آمریکا است.
این مبلغ ۴۰ میلیون دلار اختصاص یافته، علاوه بر ۷۵ میلیون دلار کمکهایی است که برای زیرساختها و بهداشت و سازمانهای جامعه مدنی اختصاص یافته است. همچنین ۱۵ دلار دیگر نیز برای کمک جهت مقابله با کرونا تخصیص یافته است.
همچنین پیش بینی میشود که دولت آمریکا به زودی اعلام کند که حمایت مالی از آژانس کار وامدادرسانی آوارگان فلسطینی "آنروا" را از سرگرفته است.
انتهای پیام