نحوه راه اندازی یک رستوران موفق و پر درآمد

شاید با خودتان فکر کنید که راه اندازی یک رستوران کار بسیار سختی است و از عهده شما بر نمی آید یا نیاز به یک تخصص ویژه دارد، اما باید بدانید که این طور نیست و با کمی تحقیق و جستجو می توانید یک رستوران بسیار موفق داشته باشید و از آن به درآمد برسید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام گروه نرم افزاری معین، در وهله اول باید به بسیاری از موانع غلبه کنید و متعهدانه به سمت هدف خود گام بردارید. در ادامه این مقاله جذاب به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید یک رستوران موفق، راه اندازی کنید و آن را به بهترین نحو ممکن مدیریت نمایید.

برای راه اندازی رستوران موفق باید...

پیش از اینکه بخواهید رستوران خود را راه اندازی کنید باید هزینه‌های اولیه برای راه اندازی را برآورد نموده و پیش از این کار هزینه‌های روزانه برای کارکرد رستوران و فعالیت‌ها را تخمین بزنید.

و بعد از آن باید مدت زمان لازم برای بازگشت سرمایه را برآورد نموده و یک بازه زمانی برای خود مشخص نمایید. حالا می ‌توانید تخمین بزنید که چقدر بودجه دارید و چه میزان بودجه نیاز دارید؟

ناگفته نماند که باید هزینه مجوزها و هزینه‌های مالی را نیز در نظر گرفته و بعد از آن اگر قصد وام گرفتن دارید، تقاضای وام نمایید.

برای رستوران خود تبلیغ کنید

همان طور که می دانید امروزه با استفاده از رسانه‌های اجتماعی و فضای وب می توان تبلیغات انجام داد چراکه بیشتر مخاطبان و کاربران را می ‌توان در این فضا جذب نمود.

به فکر طراحی سایت جذاب باشید تا بتوانید از این طریق نیز برای رستوران خود مشتری جذب کنید. البته یادتان نرود که وب سایت شما باید بسیار کاربر پسند بوده و طراحی بسیار ساده و آسانی داشته باشد تا مشتریان بتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.

اینستاگرام امروزه تبدیل به یکی از رسانه‌های اجتماعی بسیار جذاب و محبوب شده است و به جرات می توان گفت اکثر افراد جامعه این اپلیکیشن را بر روی موبایل خود دارند و روزانه چندین ساعت از زمان خود را به این کار اختصاص می دهند.

جهت مدیریت حرفه ای رستوران حتما نرم افزار حسابداری رستوران تهیه کنید

اگر می خواهید یک مدیر نمونه شوید و زمام امور را به دست بگیرید، بهتر است نرم افزار حسابداری رستوران را تهیه نمایید. با استفاده از نرم افزار حسابداری قادر خواهید بود گزارش فروش روزانه را در کسری از ثانیه تهیه نموده و چندین صندوق مختلف برای سرعت بخشیدن به امور مشتریان، تعریف نمایید.

همچنین می توانید منو سفارشات مشتریان را در این سیستم تعریف نموده و برای آن‌ها فیش صادر کنید. پس می توان نتیجه گرفت با کمک نرم افزار حسابداری رستوران و با صرف یک هزینه‌ی اندک برای خریداری آن از چندین دردسر بزرگ مانند زمان گذاشتن برای فاکتور نویسی، جمع فاکتور مشتریان و دیگر اموری که ممکن است چندین ساعت وقت شما را اتلاف نماید، جلوگیری کنید.

موقعیت متناسب با افراد

باید در نظر داشته باشید که آیا در منطقه یا مکانی که برای کسب و کار انتخاب نموده‌اید، افراد قدرت خرید دارند یا خیر! در کل باید بررسی کنید که هدف شما با ساکنین منطقه تطابق داشته باشد.

 میزان رقابت در منطقه

فرض کنید شما در منطقه‌ای رستوران خود را راه اندازی کنید که میزان رقابت در آنجا بسیار بالاست و یا در منطقه‌ای که رستوران‌های قدیمی با برند معروف در آن محل، فعالیت نمایند.

مسلما این رقابت برای شما دشوار شده و به سختی می ‌توانید مشتری جذب کنید. از همین رو باید سعی کنید منطقه مکانی کسب و کار خود را در محله‌ای انتخاب نموده که امکان رقابت برای شما وجود داشته باشد.

دسترسی و دید خوب

شاید تا به حال شما هم رستوران‌ها و مجموعه‌های غذایی را دیده‌اید که دسترسی خوبی ندارند و در یک منطقه کور هستند و افراد به سختی می توانند متوجه آن‌ها شوند. در نتیجه باید مکانی را انتخاب کنید که هر نوع رهگذری چه پیاده و سواره، بتواند رستوران شما را ببیند.

برند و سبک رستوران خود را انتخاب نمایید

چیزی که می تواند باعث کسب اعتبار شما شوند و همچنین باعث شناخت تر شدن آن، نام یا برند مختص رستورانتان است. بنابراین در ابتدای کار باید یک برند و یا نام خاص برای رستوران خود انتخاب کنید. در واقع برند شما، نشان دهنده عمل و نوع فعالیت شماست.

برند می تواند کسب و کار شما را شرح دهد و مفهوم رستورانتان را به میهمانان برساند. اگر این نام بتواند در ذهن مخاطبتان جای گیرد، آن وقت است که شما می توانید منتظر بازگشت آن مخاطب یا مشتری به رستوران خود باشید.

یکی از مسائلی که در انتخاب نام برند تاثیر گذار است، مفهوم و منحصر به فرد بودن نام یا برند می باشد. پس باید سعی کنید که یک نام متناسب با کسب و کار خود انتخاب کنید که تکراری نبوده تا بیشتر در ذهن مخاطب شما بنشیند.

منوی رستوران را تهیه کنید

پیش از اینکه بخواهید رستوران خود را راه اندازی کنید، باید منو غذایی که می خواهید سرو نمایید را مشخص نموده تا بتوانید تجهیزات مورد نیاز برای آن را تهیه نموده، پرسنل متخصص این کار را استخدام نماید و در آخر بتوانید جمع هزینه‌های مربوط به منو را تخمین بزنید.

در واقع باید منوی خود را به گونه‌ای طراحی نمایید که بتواند بیشترین سود آوری را برایتان داشته باشد و پس از کمی تجربه قادر باشید حدس بزنید که کدام یک از غذاهای رستورانتان، فروش بیشتری دارند و کدام یک فروش کمتر! سپس آن‌ها را اصلاح نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • شنبه/ ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۱۱
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400011405121
  • خبرنگار : 30054