رییس سازمان جهادکشاورزی استان:

گرانی گوشت قرمز سرانه مصرف مرغ را در خراسان شمالی افزایش داد

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی گفت: گرانی قیمت گوشت قرمز موجب شد تا سرانه مصرف گوشت مرغ در استان افزایش یابد.

عبدالله یوسفی در گفت و گو با ایسنا اظهارکرد: سرانه مصرف گوشت مرغ در این استان ۱۸ کیلوگرم بوده که اکنون به ۳۱ کیلوگرم رسیده است.

وی افزود: هم اکنون مصرف گوشت مرغ در خراسان شمالی در سبد غذایی خانوار افزایش یافته است.

یوسفی با اشاره به اینکه ۸۸ واحد مرغ داری در استان فعال است، ادامه داد: میزان تولید گوشت مرغ در سال ۹۲، هفت هزار و ۶۰۰ تن بوده که این مقدار به ۲۰ هزار تن در سال ۹۸ رسیده است و در سال گذشته ۱۸ هزار و ۵۰۰ تن گوشت تولید شد.

وی بیان کرد: با توجه به افزایش تقاضا و نیاز مردم، مجوزهایی برای توسعه واحدهای کوچک پرورش مرغ ارائه شده و واحدهای جدیدی نیز راه اندازی خواهند شد.

به گفته این مقام مسئول تا پایان ماه جاری سه تا چهار واحد پرورش غیرفعال دوباره واحد چرخه تولید می شوند.

وی تاکیدکرد: تا ۴۵ روز آینده ۹۴۸ تن مرغ در استان تولید می شود که تولید ۳۸ تن در روز وجود خواهد داشت.

یوسفی در ادامه بر شدت نظارت ها در روند توزیع تاکید کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۷ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1400010702210
  • خبرنگار : 50046