در نشست دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت رفاه اعلام شد

از کاهش نرخ بیکاری استان کرمان تا بدهی ۲۰۰۰ میلیاردی کارفرمایان به تامین اجتماعی

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان گفت: براساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در پایان پاییز سال گذشته در استان کرمان ۱۱.۲ درصد بوده که در پایان پاییز امسال این عدد به ۸.۲ درصد رسیده که یکی از دلایلش پرداخت تسهیلات اشتغال و دیگری احیاء بخشی از مشاغل آسیب دیده از کرونا بوده است.

مجتبی مصباح ۱۶ بهمن ماه در نشست خبری دستگاه‌های زیرمجموعه وزارت کار به مناسبت دهه فجر اظهار کرد: سال قبل ۱۲۳ درصد تعهد اشتغال استان کرمان محقق شد و امسال سهمیه ۶۰ هزار و ۳۷۴ نفری داریم که تاکنون ۵۴ هزار نفر در سامانه ملی رصد اشتغال به ثبت رسیده است.

 وی افزود: براساس اعلام مرکز آمار ایران نرخ بیکاری در پایان پاییز سال گذشته در استان کرمان ۱۱.۲ درصد بوده که در پایان پاییز امسال این عدد به ۸.۲ درصد رسیده که یکی از دلایلش پرداخت تسهیلات اشتغال و دیگری احیاء بخشی از مشاغل آسیب دیده از کرونا بوده است.

 مصباح با بیان اینکه ۳۵ مرکز کاریابی در استان کرمان فعال است، گفت: در سال جاری ۱۴ هزار و ۲۵۵ بازرسی از شرکت‌ها داشته‌ و بیش از ۹۶ هزار ساعت آموزش ایمنی به کارگران داده‌ایم که منجر به کاهش حوادث ناشی از کار شده و در حوادث فوتی کاهش قابل ملاحظه‌ای داشتیم.

وی گفت: امسال ۶۸۰۶ شکایت کارگری در استان به ثبت رسیده که تا کنون ۴۳۴۳ مورد منجر به صدور رای شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان بیان کرد: در سطح استان کرمان ۱۰ هزار و ۴۱۹ تعاونی داریم که از این تعداد ۵ هزار و ۷۵۸  تعاونی فعال و مشغول به‌کار هستند و بیشترین تعاونی‌ها به‌ترتیب در کرمان، سیرجان، جیرفت و بم قرار دارند.

وی افزود: در حوزه فرهنگی و اجتماعی کارهای متعددی از جمله تشکیل خانه‌های فرهنگ کار در کارگاه‌ها و خانه‌های بهداشت کارگری داشته‌ایم و ۷۸ خانه بهداشت کارگری در کارگاه‌های بزرگ استان ایجاد شده که هشت خانه بهداشت کارگری در سال جاری به بهره‌برداری رسیده است.

به گزارش ایسنا، علیرضا وحیدزاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان نیز در این نشست گفت: خیلی از اختلالات و ناهنجاری‌هایی که در روابط اجتماعی احساس می‌کنیم به بحث مهارت ارتباطی، مهارت اجتماعی و مهارت زندگی برمی‌گردد.

 وی افزود: دستگاه‌های حمایتی به‌شدت در معرض مطالبه‌گری‌های اجتماعی قرار داشته و نیاز به حمایت بیرونی دارند زیرا تامین منابع برای آنها سخت شده است.

 وحیدزاده تصریح کرد: در زمینه مسئولیت‌های اجتماعی انتظار می‌رود خیلی از دستگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی به کمک ما بشتابند تا بتوانیم به افراد نیازمند در زمینه کمک ودیعه مسکن، دارو، لوازم منزل و دیگر موارد کمک کنیم .
همچنین شیخ شعاعی مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان نیز در این نشست اظهار کرد:  ۴۷ درصد جمعیت استان کرمان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: تعهد مالی ما در زمینه مستمری بگیران و بازنشستگان در سطح استان ماهیانه حدود  ۹۰۰ میلیارد تومان است که به عنوان مستمری به حساب آنها واریز می شود و به اضافه تعهد بخش درمان ماهیانه ۱۰۰۰ میلیارد تومان تعهد در برابر مخاطبین خود در استان داریم.

شیخ شعاعی گفت: در حال حاضر یکی از مشکلات ما در سطح استان این است که ۲۰۰۰ میلیارد تومان از کارفرمایان مطالبه داریم که با مراجعه به شعب تامین اجتماعی می توانند بدهی های خود را با شرایط ویژه تقسیط کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ / ۲۲:۵۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 00062151275
  • خبرنگار : 50187