سید امیر مسعود فرزادفر در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: برای خرید دستگاه آندوسونوگرافی حدود ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی کاشان هزینه شد و پزشکان فوق تخصص گوارش در بخش آندوسکوپی، آن را راهاندازی کردند.
وی افزود: این دستگاه برای تشخیص ضایعات مجاری صفراوی و کیسه صفرا از جمله سنگهای صفراوی، انگلهای صفراوی و تومورهای صفراوی کیسه صفرا و لوزالمعده کاربرد داشته و نقش جایگزین یا تکمیلی برای روشهای تصویربرداری مانند «ام آرآی» صفراوی و پانکراس و سیتیاسکن دارد.
سرپرست مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان، تصریح کرد: دستگاه خریداری شده، یکی از بهترین مدلهای دستگاه آندوسونوگرافی و مدرن است که ترکیب آندوسکوپی و سونوگرافی است و برای تشخیص و درمان بیماریهای دستگاه گوارش، کبد و لوزالمعده به کار میرود.
فرزادفر گفت: دستگاه آندوسونوگرافی، نقش فزایندهای در تشخیص و درمان بیماریهای گوارشی و غیر گوارشی داشته است و برای مرحلهبندی سرطانهای مری، معده و رکتوم نقش اصلی برای تعیین شیوه درمانی و پیگیری پاسخ درمانی دارد.
وی افزود: با راهاندازی این سیستم از رنج بیماران کاسته شده و به تبدیل شدن بیمارستان شهید بهشتی کاشان به قطب گوارش و کبد شمال استان اصفهان کمک میکند.
انتهای پیام