به گزارش ایسنا، هایدماری کُخ(Heidemarie Koch)، ایرانشناس مشهور آلمانی و یکی از پنج دانشمندی بود که در زمینه تاریخ "عیلام قدیم" تحقیقات گستردهای انجام داده و از علایق خاص او، هنر اسلامی و بهویژه معماری و هنر سرامیک بود و بیشتر باستانشناس ایرانی، وی را از جمله سردمداران مطالعههای تحلیلی روی گل نوشتههای بایگانی بارو تخت جمشید میدانند. پروفسور هایدماری کُخ که در ایران بیشتر با کتاب «از زبان داریوش» شناخته میشود، اوایل بهمنماه امسال درگذشت.
نشست "هایدماری کُخ و تاریخنگاری ایران باستان" به همت اتحادیه انجمنهای علمی-دانشجویی تاریخ و انجمن علمی دانشجویی تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، با همکاری ایکوم ایران(ICOM) و گروه کارزارنامه روز شنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ از ساعت ۲۰ به صورت مجازی برگزار میشود.
دکتر کوروش محمدخانی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با موضوع "شرح زندگانی و حضور هایدماری کخ در ایران"؛ دکتر علی موسوی، باستانشناس و پژوهشگر دانشگاه کالیفرنیا با موضوع "هایدماری کخ و پژوهشهای ایران باستان در آلمان"؛ دکتر محمدتقی عطائی، دانشجوی دکترای باستانشناسی دانشگاه مونیخ آلمان با موضوع "هایدماری کخ و جای نامهای هخامنشی در کرمان" و دکتر کامیار عبدی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی با موضوع "هایدماری کخ و پژوهشهای عیلام باستان" در این نشست سخنرانی خواهند کرد.
این نشست به صورت زنده از طریق صفحه اینستاگرام انجمن علمی دانشجویان تاریخ دانشگاه شهید بهشتی به نشانی https://instagram.com/sbu_history پخش خواهد شد.
انتهای پیام