نشریه ملی دانشجویی «ندا» منتشر شد

شماره چهارم نشریه ملی دانشجویی «ندا»؛ دوفصلنامه اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور منتشر شد .

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "مروری بر کاربرد نانو تکنولوژی در صنعت بسته‌بندی گوشت"، "بررسی اثر ژن مایواستاتین بر رشد دام و کیفیت گوشت"، استفاده از چربی ها و اسیدهای چرب، پروتئین‌ها و اسدهای آمینه بر استرس گرمایی در طیور"، "بررسی تاثیرات نور بر تولید مثل و تولید شیر گله‌های گاو شیری"،"بسته‌بندی‌های نوین مرغ"،" از تاریخچه میگو تا فرآوری و استفاده از محصولات جانبی"،"خاویار"،"اثر تغذیه ای به‌کار گیری ضایعات کشمش در بره های پرواری نژاد قزل بر عملکرد، قابلیت هضم و متابولیت‌های خون"،"گوشت‌های غیر متعارف در ایران"،"گوشت و فرآورده‌های گوشتی و علل آلودگی"،"بررسی ارزش تغذیه ای پسماندهای غذایی محیط های دانشگاهی جهت استفاده در جیره‌های غذایی دام و طیور"،" تاثیر سطح سرمی ویتامین D بر بیماری ناشی از کووید19" از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره می خوانیم.

نشریه ملی دانشجویی «ندا» به صاحب امتیازی اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی علوم دامی و صنایع غذایی کشور و به مدیر مسئولی محمد فلاح و سردبیری مهدی عبادی به صورت دوفصلنامه منتشر شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۴ بهمن ۱۴۰۰ / ۰۸:۵۴
  • دسته‌بندی: باشگاه دانشجویان
  • کد خبر: 00061873413
  • خبرنگار :