محمد ربانی، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ورزش تیر و کمان به علت شیوع کرونا آسیب بسیاری را متحمل شده است، بیان کرد: بعد از یکسال تعطیلی باشگاه، زمین تیراندازی با کمان زمانبندی شده و شرایط برای تمرین بسیار دشوار شده است.
وی ناقص بودن تجهیزات و نداشتن بودجه کافی هیئت را از مشکلات این ورزش نام برد و گفت: میانگین هزینه هر فرد برای داشتن تجهیزات کامل حدود ۱۰۰ میلیون تومان است که برای ورزشکاران این مبلغ بسیار زیاد است.
دبیر شهرستان و بازیکن اسبق تیم ملی تیراندازی با کمان اضافه کرد: در پنج دوره تیم ملی ورزش تیراندازی با کمان حضور داشتم و دارای مقام های متعدد در مسافتهای ۱۸ متر و ۷۰ متر هستم اما تاکنون هیچگونه حمایتی را دریافت نکردم و این مسئله برای ماندن در ورزش پر هزینهای مانند تیر اندازی با کمان بسیار دشوار است.
ربانی با تأکید براینکه تجهیزات این ورزش که شامل تیر و قطعات کمان میشود، مصرفی است، افزود: تجهیزات مذکور مصرفی هستند و به زودی تمام میشوند که اگر به دنبال ارتقاء کیفیت این ورزش هستیم باید حمایتی از ورزشکاران این رشته ورزشی برای تأمین تجهیزات انجام شود.
وی در خصوص سطح داوران این رشته ورزشی در استان، بیان کرد: سطح داوران فعال استان مطلوب است و در مسابقات کشوری در حال داوری هستند اما پس از شیوع کرونا فعالان این ورزش کاهش چشمگیری داشتهاند و در حال حاضر ۱۲ نفر هنرجو در این رشته ورزشی وجود دارد.
ربانی در پایان اضافه کرد: علاقهمندان و مستعدان این رشته ورزشی زیاد هستند اما وقتی شروع فعالیت در یک رشته ورزشی نیازمند حداقل ۱۰۰ میلیون تومان هزینه باشد، اجازه فعالیت به علاقهمندان نمیدهد.
انتهای پیام