مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام:

گود زورخانه، مبدا ترویج اخلاق در ورزش است

مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام با بیان اینکه ورزش باستانی و زورخانه‌ای، مروج ارزش‌های دینی و فرهنگی است، گفت: این ارزشی بودن باید در سایر رشته‌های ورزشی پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، «مظفر علی‌شائی» ، در دیدار با پیشکسوتان و رئیس هیات ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای شهرستان ایلام، لازمه گسترش اخلاق و معنویت را پرداختن به ورزش‌های زورخانه‌ای دانست و اظهار کرد: گود زورخانه از مهمترین میدان‌های ورزشی است که می‌تواند به جوانان اخلاق را بیاموزد.

وی مهمترین ویژگی دست‌اندرکاران ورزشی را در تجلی معنویت و اخلاق در ورزش عنوان کرد و گفت: باید مسائل اخلاقی و معنوی را در بین جوانان فرهنگ‌سازی کنیم.

علی‌شائی از ورزش و ارزش به عنوان دو عنصر به هم‌ پیوسته یاد کرد و افزود: باید میدان ورزش را با ارزش‌ها معطر کرده و روح و جان جوانان را زیباسازی کنیم.

وی ایجاد فضای سالم و امن در محیط‌های ورزشی را از جمله مطالبات اصلی امروز جامعه ورزش عنوان کرد و ادامه داد: ورزش سالم برای جوانان مصونیت به وجود می‌آورد و این فضا با استفاده از تجربیات پیشکسوتان ورزش کمک شایانی به ورزش استان می‌کند.

مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام تصریح کرد: معرفی الگوی‎های مناسب برای جوانان، بخصوص قهرمانان و پهلوانان ورزشی از جمله دیگر وظایف فعالان عرصه ورزش و جوانان است و باید تلاش کرد درتمام برنامه‌های فرهنگی از ظرفیت قهرمانان و پهلوانان تأثیرگذار استفاده شود.

وی با اشاره به جایگاه رشته پهلوانی و زورخانه‌ای اولین نشانه پهلوان را تسلط بر نفس دانست و ادامه داد: رشته پهلوانی و ورزش زورخانه ای تنها رشته ملی و مذهبی است که ریشه در آئین و اعتقادات ملت ایران دارد و خوشبختانه این رشته از استقبال بسیار خوب جوانان نیز در استان برخوردار است.

علی‌شائی تاکید کرد: هر کسی برای خدا کار کند و برای خدا خود را کوچک نماید خدا نیز در عرصه‌های مختلف او را دربین مردم بزرگ و پهلوان خواهد کرد.

وی اخلاص، تواضع، ادب، ولایت‌دوستی و مردمی بودن را از جمله صفات پهلوانان عنوان و خاطرنشان کرد: گود ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای همانند مسجد ورزشکاران را به خداوند نزدیک می‌کند و این ورزش باید بیشتر در بین جوانان رواج یابد.

مدیر کل ورزش و جوانان استان ایلام با اشاره به سیره و شخصیت امام حسین(ع) و حضرت عباس(ع) به عنوان الگوی کامل برای جامعه ورزشی گفت: تربیت ورزشکاران پهلوان و ترویج فرهنگ پهلوانی بر ورزش قهرمانی ارجحیت دارد و اولویت ما در ورزش استان توسعه این فرهنگ مقدس است.

علی‌شائی ذکر نام یا علی در میادین ورزشی را بزرگترین مدال افتخار هر ورزشکار دانست و ادامه داد: ورزش وقتی با ارزش توأم شود شاهد رونق ورزش پهلوانی در جامعه می‌شویم و چه بسیار از قهرمانان عرصه ورزشی که علی‌رغم کسب مدال‌های رنگارنگ در میادین ورزشی نام و آوازه‌ای از آنان باقی نمانده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ورزش باستانی و زورخانه‌ای، مروج ارزش‌های دینی و فرهنگی است و این ارزشی بودن ورزش باستانی و زورخانه‌ای باید در سایر رشته‌های ورزشی نیز پیگیری شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ / ۱۰:۲۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 00061214766
  • خبرنگار : 50126