تعدادی از خبرنگاران و عکاسان، پنجشنبه ۲۰ تیرماه، از دریاچه ارومیه و طرح ها و پروژههای احیای دریاچه ارومیه همچون آبیاری تجمیعی روستای تولکان ، بازدید از مزرعه پایلوت گیاهان دارویی روستای گوران آباد پاشا نقده و بازدید از باراندوز چای ساماندهی و کنترل بستر رودخانه به منظور انتقال آب به پیکره اصلی دریاچه ارومیه بازدید کردند و در جریان کارهای انجام شده در این راستا قرار گرفتند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۳۹۸-۰۴-۲۱ ۲۱:۵۹
سلام. مهمترين طرح همان سيل بود.
۱۳۹۸-۰۴-۲۱ ۲۱:۵۹
سلام. مهمترين طرح همان سيل بود.
۱۳۹۸-۰۴-۲۲ ۰۹:۰۴
این دریاچه بهیچ وجه قابل احیا نیست، و به گفته پروفسور کردوانی هرگونه اقدام برای احیا آن جز اتلاف آب شیرین و بودجه نتیجه ای ندارد. ضمنا چرا به دهها دریاچه و تالاب خشک شده مثل بختگان و هامون و .... هیچ رسیدگی نمیشود ، احیای تالاب انزلی هم که ناجور از آب در آمد و سم تیتانیوم را درون این تالاب ریختند
۱۳۹۸-۰۴-۲۲ ۱۰:۱۵
سلام ای کاش به جای این مستند سازی ها،بپردازیم به اصل کار . این عنایتی که خدا در حقمون کرد و جان دوباره به دریاچه داد رو حفظ کنیم و با تدابیر لازم در اسرع وقت نذاریم دوباره خشک شه.
نظرات