• چهارشنبه / ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 94052815914
  • خبرنگار : 71456

قیمت انرژی مصرفی مغز چند است؟

قیمت انرژی مصرفی مغز چند است؟

یک دانشجوی دانشگاه لستر تحقیقی را درباره ارزش انرژی مصرفی مغز انسان انجام داده و دریافته‌ سه ساعت و هفت دقیقه و 30 ثانیه انرژی برای فکرکردن دقیقا به اندازه «یک پنی» می‌ارزد.

یک دانشجوی دانشگاه لستر تحقیقی را درباره ارزش انرژی مصرفی مغز انسان انجام داده و دریافته‌ سه ساعت و هفت دقیقه و 30 ثانیه انرژی برای فکرکردن دقیقا به اندازه «یک پنی» می‌ارزد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، اوزارنکو اوویگب، دانشجوی علوم زیستی در مرکز علوم میان‌رشته‌ای دانشگاه لستر از تعدادی از فرضیات درباره مغز و اقتصاد فکر کردن برای رسیدن به این رقم نهایی استفاده کرد.

بر اساس این واقعیت که بدن انسان به طور متوسط حدود 100 وات انرژی تولید می‌کند، این محقق محاسبه کرد که نیروی مورد نیاز برای مغز انسان جهت تولید افکار باید 20 درصد این میزان یعنی 20 وات باشد.

اوویگب از پنی‌ انگلیسی استفاده کرد و زمانی که ارزش این انرژی را محاسبه می‌کرد، از بهای هر کیلووات ساعت پیشنهادی تامین‌کنندگان انرژی در انگلستان به عنوان نقطه ارجاع استفاده کرد.

وی برای هر کیلووات ساعت، 16 پنس را انتخاب کرد زیرا این رقم در طیف دریافتی توسط این شرکت‌ها قرار می‌گیرد.

با فرض این که تمامی انرژی مصرف‌شده توسط مغز برای فکرکردن صرف می‌شود، 20 وات یا یک پنجاهم کیلووات میزان انرژی است که برای کارکردن ذهن صرف می‌شود.

بنابراین اگر با یک پنی یک شانزدهم یک کیلووات انرژی بتوان خرید و چنانچه فرد به محض این که فکر کند صحبت کند، این رقم معادل یک شانزدهم تقسیم بر یک پنجاهم یعنی 3.12 ساعت یا به عبارتی سه ساعت و هفت دقیقه و 30 ثانیه خواهد بود.

اوویگب خود در این باره می‌گوید: به نظر می‌رسد این مدل کم‌گویی است زیرا نیروی موردنیاز برای مغز جهت عملکرد آن لزوما به انرژی مورداستفاده برای فکرکردن تبدیل نمی‌شود.

وی ادامه داد: مغز دارای چندین عملکرد خودکار است که در طول پردازش فکرکردن انجام می‌شوند و بنابراین پردازش تفکر 100 درصد مصرف انرژی مغز را در بر نمی‌گیرد. افزون بر این بعید به نظر می‌رسد که به دلیل تغییرات ایجادشده توسط محدودیت‌های زیستی از جمله سرعت عصب‌هایی که سیگنال را از مغز به دهان حمل می‌کنند و همچنین آزادکردن یون‌های Ca2+ در طول انقباض عضله زبان و لب‌ها، بتوان به سرعت فکرکردن صحبت کرد.

جزئیات این یافته‌ها در مجله Interdisciplinary Science Topics ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha