کارشناس تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت: دانهی ماش به علت داشتن ویتامین آ و دی، در تقویت بینایی بسیار مفید است.
«نسرین علیزاده» در گفتوگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی خراسانشمالی، افزود: وجود این ویتامینها در این گیاه سبب تقویت اعصاب میشود.
وی با اشاره به اینکه این دانهها سرشار از پتاسیم است، گفت: از اینرو مصرف آن به مبتلایان به عارضهی پرفشاری خون پیشنهاد میشود.
این کارشناس تغذیهی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی ادامه داد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چندین برابر میکند و از آنجا که مادهی غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها هم توصیه میشود.
علیزاده با بیان اینکه دانهی ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری اندکی دارد، خاطرنشان کرد: این دانهی پرخاصیت، چاقکننده نیست و بهتر است افرادی آن را مصرف کنند که قصد لاغری دارند.
بهگفتهی این مسوول، ماش بسیار زود هضم و غیرنفاخ است.
انتهای پیام
نظرات