استادیوم «شهید متقی» ساری با بیش از ۸۰ سال قدمت در کنار استادیوم شهید شیرودی در تهران، به عنوان قدیمیترین استادیوم کشور نامیده میشود، اما این ورزشگاه در استان مازندران در حال حاضر شرایط خوبی ندارد.
سال 1374 پیست دو و میدانی و چاله پرش ارتفاع در این استادیوم نصب شد، اما در سال ۱۳۸۰ و در زمان دیدار بین شموشک و پرسپولیس از سری مسابقات جام حذفی فوتبال کشور، بخشی از سکو و سقف این سازه ورزشی فرو ریخت و منجر به فوت 2 هوادار و قطع نخاع چند تماشاچی فوتبال شد و بسیاری از امکانات ورزشگاه نابود شد و به دنبال این حادثه خسارتهای زیادی به بار آمد.
سرانجام در سالهای گذشته بارها تصمیماتی مبنی بر بازسازی و عمران استادیوم شهید متقی ساری مطرح شد که سر انجام در آذر سال ۱۳۹۸ عملیات بازسازی آغاز شد، اما از آن زمان به بعد، به جز ساخت سکوی بتنی ضلع شمالی ورزشگاه، اتفاق چشمگیر دیگری در این استادیوم رخ نداده است. بسیاری از علاقمندان فوتبال در شهرستان ساری، این بیتوجهی و رسیدگی نکردن به استادیوم خاطرهانگیز شهرشان را تلاش برخی افراد و احیانا مقامات ورزشی وقت در جهت تخریب، فرسایش و انزوای استادیوم و سپردن کار به شرکتهای خصوصی و تغییر کاربری آن میدانند که در حال حاضر با تلاش هیات دو و میدانی شهرستان ساری که متولی این مجموعه است، اتفاق دیگری رخ نداده است.
ازسوی دیگر به دلیل نبودن فضای مناسب در ساری برای دیگر ورزشها مانند دو و میدانی، هیات این رشته ورزشی، با هزینه شخصی و کمک ۲۰ میلیون تومانی اداره کل ورزش و جوانان استان مازندران، ناچارا مکان بسیار کوچک و غیر اصولی را در این استادیوم بازسازی کرده تا ورزشکاران قهرمان کشور و استان به تمرینات خود ادامه دهند و محلی برای نگهداری تجهیزات دو و میدانی وجود داشته باشد.
نظرات