اقامتگاههای ییلاقی لرستان که در گویش محلی به «بهار مالگه» یا «خانه بهاری» معروفند، از مناطق معروف خوش آب و هوای استانی مانند لرستان است که علاوه بر جذب گردشگر، ظرفیتهای زیادی برای رشد شغلهای بومی مانند دامپروری دارند. در این میان بهرهبرداری از چنین موقعیتهایی توسط مردم بومی این منطقه، نه تنها میتواند به معرفی این فضاها برای جذب بیشتر گردشگر کمک کند بلکه به تامین بهتر زندگی مردم بومی منطقه نیز کمک کرده و از مهاجرت آنها به شهرهای بزرگتر جلوگیری میکند.
ابراهیم طالبی متولد ۱۳۵۱ ساکن روستای بسطام از توابع شهرستان «الشتر» لرستان، یکی از همان مردمی است که توانست از این موقعیت بهره ببرد. او بعد از ازدواج و به دنیا آمدن پنج فرزندش، رسم زندگی سنتی و عشایری مردم بومی استان لرستان را برگزید و با برپایی سیاه چادر و فراهم کردن مواد غذایی در «خانه بهاری» خود، علاوه بر راهنمایی گردشگران و آشنا کردن آنها با نوع زندگی عشایر این منطقه، همراه با خانوادهاش برای تامین آسایش و راحتی گردشگران و طبیعتگردان این منطقه تلاش میکند.
در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب درباره «جوانی جمعیت و فرزندآوری» گروه عکس ایسنا گزارشهایی را از زندگی خانوادههای پر جمعیت (سه فرزند به بالا) در نقاط مختلف کشور به تصویر کشیده، که در سلسله گزارشهایی آنها را مشاهده میکنید.
گنجینههای خانوادگی خانواده ایرانی؛ بهارمالگه
اخبار مرتبط
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۴۰۳-۰۶-۰۳ ۱۰:۰۱
عمل زیبائی بینی دختران ایرانی از اوجب واجبات است! حتی در پشت کوه!
۱۴۰۳-۰۶-۰۶ ۲۱:۰۷
بسیارعالی وجالب یک زندگی کاملا عشایری باشیوه های سنتی زیرسیاه چادر درکنارطبیعت فوقالعاده وزیباودلنشین دردامنه رشته کوه های زاگرس ودرسایه ساروپوشش انبوه درختان مقاوم بلوط وبساط گردشگری احسنت وخداقوت.
نظرات