خیارچنبر محصولی بومی است که عموما به صورت میانهکاری توسط کشاورزان خوزستانی از اوایل خردادماه کشت و پایان مرداد یا ابتدای شهریور برداشت میشود و این محصول به مصرف بازار داخل کشور میرسد. در شهرستان کارون که یکی از قطبهای اصلی تولید خرما در استان خوزستان محسوب میشود، نخلداران مانند هر سال، در باغات نخل خود، خیار چنبر را به عنوان میانهکاری کشت میکنند؛ بر اساس تحقیقات صورت گرفته، کشت خیار چنبر در مزرعه باعث از بین رفتن فلزات سنگین شده و حتی بافت خاک را تصفیه میکند.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
۱۴۰۳-۰۵-۳۱ ۰۲:۵۰
خیلی روستایی قشنگی و بی نظیره
نظرات