برداشت چای ترش در شهرستان کارون از اوایل آبان آغاز شده و تا پایان آذر ادامه دارد. سطح زیرکشت چای ترش در شهرستان کارون حدود ۳۰ هکتار است و به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کارون، امسال شرایط مزارع چای ترش در شهرستان کارون در مقایسه با سال گذشته وضعیت بهتری داشته و از این رو عملکرد در هر هکتار حدود ۸۰۰ کیلوگرم تا یک تن است. با محصول تَر چای ترش، مربا، لواشک، شربت و... تهیه میشود اما عمده مصرف این محصول به صورت خشک است که مورد توجه مردم است. چای ترش یک گیاه وحشی است که با کمترین مصرف آب و کود رشد میکند و میتواند به تولید برسد. این گزارش در روستای علوه شهرستان کارون تهیه شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات