در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین دهه اول محرم در شهر فین هرمزگان حلیم نذری به روشی خاص تهیه میشود به جای دیگ از جم (خمره) استفاده میشود خمره کوزهای بزرگ و سفالی است به اندازه تقریبی به ارتفاع یک متر و بیضی شکل که بدنه بیرونی آن بخاطر جلوگیری از شکستن هنگام حرارت دیدن کاملا با لایه ضخیمی از گل میپوشانند و به تعداد پنج یا شش جم یک جا به روشی که در عکس مشاهده میکنید کار میگذارند و طبخ حلیم در آن صورت میپذیرد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات