• دوشنبه / ۸ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: yazd-62243
  • خبرنگار : 50214

معاون آموزشي دانشگاه علم و هنر خبر داد؛

هدايت تحصيلي متقاضيان ورود به دانشگاه به صورت رايگان/برپايي نمايشگاه معرفي رشته‌هاي تحصيلي در اين دانشگاه

هدايت تحصيلي متقاضيان ورود به دانشگاه به صورت رايگان/برپايي نمايشگاه معرفي رشته‌هاي تحصيلي در اين دانشگاه

معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه علم و هنر با اشاره به برگزاري رايگان هشتمين دوره هدايت تحصيلي و مشاوره انتخاب رشته در اين دانشگاه، گفت: علاقمندان در حاشيه اين برنامه مي‌توانند از نمايشگاه تخصصي معرفي رشته‌هاي دانشگاهي بهره‌مند شوند.

به گزارش ايسنا – منطقه يزد، دكتر «محسن برزگري» امروز در جمع خبرنگاران با تبريك سالروز تاسيس جهاددانشگاهي، يكي از مزيت‌هاي متمايز كننده دانشگاه علم و هنر از ساير دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي كشور را وابسته بودن آن به نهاد غيرانتفاعي و عمومي جهاددانشگاهي خواند كه تاكنون دستاوردهاي عظيمي در حوزه‌هاي آموزشي، علمي و فرهنگي براي كشورمان داشته است.

وي دانشگاه علم و هنر را به عنوان پنجمين دانشگاه غيرانتفاعي برتر كشور از افتخارات آموزشي جهاددانشگاهي ذكر كرد و گفت: اين دانشگاه در حال حاضر با قريب 6500 دانشجو در چهار مقطع تحصيلي و 69 كدرشته در سه دانشكده فني و مهندسي، علوم انساني، هنر و معماري  در شهرستان‌هاي يزد، اردكان و اشكذر فعاليت مي‌كنند.

برزگري با بيان اين كه دانشگاه علم و هنر جزو دانشگاه‌هاي گروه الف كشور است، گفت: اين دانشگاه تاكنون 14 هزار فارغ التحصيل را تحويل جامعه داده كه عمدتاً در حوزه كسب و كار مشغول بكار هستند.

وي از قبولي 60 درصدي فارغ التحصيلان اين دانشگاه در مقاطع بالاتر در سال گذشته خبر داد و عنوان كرد: خوشبختانه درصد قابل توجهي از اين دانشجويان هم‌اكنون در دانشگاه‌هاي دولتي و رده بالاي كشور در حال تحصيل هستند.

وي در بخش ديگري از سخنانش با بيان اين كه در حال حاضر 600 مدرس با اين دانشگاه همكاري دارند كه 100 نفر از آنها عضو هيات علمي هستند، توانمندسازي دانشجويان و اعضاي هيات علمي را از رويكردهاي مهم اين دانشگاه اعلام كرد.

معاون آموزشي دانشگاه علم و هنر با اشاره به رويكرد نوآوري و كارآفريني در اين دانشگاه، خاطرنشان كرد: دانشگاه طي سه سال گذشته در مسير تبديل شدن به دانشگاه‌هاي نسل سوم، علاوه بر سرفصل‌هاي مصوب درسي دانشجويان، 12 واحد درسي اضافه را با موضوعاتي مانند مهارت‌هاي زندگي، مهارت‌هاي كسب و كار، آشنايي با محيط‌هاي كسب و كار، زبان انگليسي و غيره تدوين كرده است تا دانشجويان در طول دوران تحصيلي در اين موارد نيز آموزش‌هاي لازم را براي وورد به بازار كار و اشتغال كسب كنند.

وي يكي ديگر از مزيت‌هاي دانشگاه علم و هنر را هدايت تحصيلي قبول‌شدگان كنكور سراسري براي انتخاب رشته به صورت رايگان ذكر كرد و گفت: امسال نيز براي هشتمين سال متوالي اين برنامه با حضور مشاوران برجسته استان در دستور كار قرار دارد.

وي اظهار كرد: علاقمندان به ثبت نام در مشاوره‌هاي گروهي و انفرادي مي‌توانند همزمان با اعلام نتايج كنكور سراسري تا به مدت 10 روز از طريق مراجعه به سايت دانشگاه به آدرس « SAU.AC.IR » به صورت اينترنتي اقدام به ثبت نام در اين مورد كنند.

برزگري همچنين از برپايي نمايشگاه تخصصي معرفي رشته‌هاي دانشگاهي در محل دانشگاه در طول اين ايام براي آشنايي پذيرفته‌شدگان كنكور سراسري خبر داد و گفت: با توجه به حضور و مشاوره مديران گروه‌هاي آموزشي، اين نمايشگاه فرصت مناسبي براي آشنايي علاقمندان با رشته‌هاي مختلف و آينده شغلي اين رشته‌هاي تحصيلي خواهد بود.

وي اهميت هدايت تحصيلي صحيح در كاهش روند افزايشي بيكاري فارغ‌التحصيلان و مفقيت شغلي آنها حائز اهميت خواند و گفت: برخي افراد با انتخاب رشته نادرست وقت و سرمايه خود را هدر مي‌دهند و موفقيت لازم را كسب نخواهند كرد در حالي كه در قالب برنامه‌ها هدايت تحصيلي و با حضور مشاوران مي‌توانند استعدادهاي خود را دريابند و در راستاي بالفعل كردن آنها گام برداند.

وي ضمن اشاره به تسهيلات متنوع و خوب دانشجويي در اين دانشگاه گفت: خوشبختانه تمام دانشجويان غيربومي دانشگاه با نرخي كه طي پنج سال گذشته تغييري نكرده است از خدمات خوابگاهي كه امسال به صورت سوئيت ارائه مي‌شود، بهره‌مند مي‌شوند.

معاون آموزشي دانشگاه علم و هنر همچنين با اشاره به اين كه علي‌رغم مجوز دانشگاه براي افزايش سالانه 10 تا 15 درصدي شهريه‌ها، اظهار كرد: دانشگاه در سه سال گذشته نيز به دليل مشكلات اقتصادي جامعه اقدام به افزايش شهريه دانشجويي نكرده است.

وي در پايان نيز با بيان اين كه دانشجويان اين دانشگاه در قريب 30 رشته كارشناسي ارشد و تحصيلات تكميلي، 34 رشته كارشناسي پيوسته و ناپيوسته و پنج رشته كارداني مي‌توانند مشغول به تحصيل شوند، اعلام كرد: براي سال تحصيلي جديد دانشگاه مجوز پذيرش سه رشته تحصيلي در مقطع كارشناسي ارشد شامل «فناوري موادغذايي»، «تصويرسازي» و «مديريت بازاريابي» و نيز دو رشته در مقطع كارشناسي شامل «طراحي صنعتي» و «ايمني صنعتي»  دانشجو مي‌پذيرد.

به گفته برزگري، دانشگاه سعي دارد در سال تحصيلي آينده مجوز دو رشته دكتري گردشگري و پژوهش هنر را اخذ كند.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha