• چهارشنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۰ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: tabriz-23382

مدیرکل ارشاد آذربایجان‌شرقی:

مقبره‌الشعرای تبریز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی در ایام نوروز

مقبره‌الشعرای تبریز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی در ایام نوروز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی گفت: مقبره‌الشعرای تبریز به‌عنوان شاخص‌ترین جاذبه گردشگری استان در ایام نوروز پذیرای میهمانان داخلی و خارجی خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجانشرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان‌شرقی، علی داننده اظهار کرد: در طول سال 90 بیش از 500 هزار میهمان داخلی و خارجی از مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره‌الشعرای تبریز بازدید کرده‌اند که از این میان بیش از یک‌هزار و 500 نفر در روز اول فروردین از این مجموعه دیدن کردند.

وی، میزان میهمانان خارجی بازدیدکننده از این مجموعه را 20 درصد عنوان کرد و گفت: بیشتر این میهمانان از کشورهای همجوار مانند جمهوری آذربایجان، نخجوان و ترکیه هستند.

داننده افزود: در طول سال بازدیدکنندگان داخلی در قالب تورهای گردشگری همچنین دانش‌آموزان مدارس و دانشجویان دانشگاه‌های کشور از مقبره‌الشعرا دیدن می‌کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با اشاره به پیشرفت اجرای طرح مقبره‌الشعرای تبریز گفت: در سال جاری بنای این مجموعه تاریخی فرهنگی با اعتباری بالغ بر 500 میلیون تومان به طور کامل مرمت شده و از لحاظ فرهنگی نیز غنی‌سازی شده است.

وی، ایجاد ویترین‌های کتب شعرای معاصر، نورپردازی مناسب داخل بنا و نصب ده‌ها اثر هنری از هنرمندان استان در این مجموعه را از دیگر فعالیت‌های انجام یافته در مقبره‌الشعرای تبریز عنوان کرد.

داننده همچنین با اشاره به اجرای طرح "مفاخر آذربایجان نماد عزت و سربلندی ایران اسلامی" از ایجاد موزه‌هایی خاص برای مشاهیر استان خبر داد و افزود: در این موزه‌ها آثار بزرگان دینی، ‌علمی، ‌ادبی و هنری استان و  فیلم‌های مستند و نقاشی‌های مرتبط با آنان به نمایش گذاشته شده و کتاب‌هایی در رابطه با بیوگرافی آنها به پنج زبان زنده دنیا منتشر می‌شود.

مقبره‌الشعرای تبریز آرامگاه شاعران نامی کشور از جمله شهریار، خاقانی شروانی، اسدی طوسی، قطران تبریزی و ... است که در ضلع شمالی بقعه سیدحمزه در محله قدیمی سرخاب واقع شده است.

مجموعه فرهنگی تاریخی مقبره‌الشعرا قبلاً به نام حضیره‌الشعرا (مکان اقامت شعرا) و قبرستان سرخاب معروف بوده و با توجه به وجود آرامگاه حدود 400 شاعر و عارف نامی برای تمام مردم ایران ارزشمند و مورد توجه بوده و پس از دفن شعرا در آن به مقبره‌الشعرا تغییر نام یافت.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha