چهارمین جشنواره بین المللی خلاقیت و نوآوری تبریز در هنرهای اسلامی و صنایع دستی با تجلیل از نفرات برگزیده به کار خود پایان داد.
به گزارش ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی، این جشنواره از ۲۳ الی ۳۰ خرداد ماه سال جاری برگزار شد و بخش نمایشگاهی آن از بیست و پنجم تا سیام خرداد ماه با حضور بیش از ۶۰ هنرمند از ۳۰ کشور خارجی از قاره آفریقا، آسیا و اروپا دایر بود.
آثار هنرمندان شرکت کننده در این نمایشگاه در شش بخش شامل زیورآلات، حصیر، بامبو، سبدبافی و چرم، فرش و گلیم، سفالگری، سرامیک و شیشه، مینیاتور و نگارگری و لباسهای سنتی و باتیک داوری شده و به نفرات برگزیده جوایز نقدی اهدا شد.
در این نمایشگاه در بخش زیورآلات (طلا و نقره) امینه اوزجیلینگیر از ترکیه مقام دوم و مهربان صادقووا از جمهوری آذربایجان مقام سوم را کسب کرده و فاطمه ال تارتوسی از لبنان، شیوا سیدی از ایران، اویلینا آسانووا از اوکراین، مشترکا سوم شدند، همچنین جایزه ویژه کمیته داوری نیز به موذه بشیر از سودان تعلق گرفت.
در بخش چوب، حصیر، سبدبافی، بامبو و چرم نیز حمیده نافه بوستان و آرزو شامی از ایران به ترتیب دوم و سوم شده و جایزه ویژه هیات داوران به کادیدیا توره از کشور ساحل عاج و آمال محمد از لیبی تعلق گرفت.
فاطیما آقامیرزائووا از جمهوری آذربایجان، ماماجان راجاپووا از ازبکستان مقام دوم و هما حاج حیدری از ایران و آمال سیوری از مراکش مقام سوم بخش فرش و گلیم این جشنواره را به خود اختصاص دادند.
در بخش مینیاتور و نگارگری نیز جهان پری معصومی از ایران، مونیرا لالالی از الجزایر و ندیما یوسفی از افغانستان دوم شده و سارا آقامیری از ایران، اسما لاروسی از مراکش و هاجر هازار از ترکیه مقام سوم را کسب کردند، جایزه ویژه کمیته داوران به سما بالکایا از ترکیه و سیدرا اشرف از پاکستان تعلق گرفت و اثر تسنیم چیلوانی از آفریقای جنوبی شایسته تقدیر شد.
در بخش سفال، سرامیک و شیشه نیز چیدم اراوغلو از ترکیه، نسرین برتوتی از فلسطین دوم و معصومه رضازاده و آرزو خانپور از ایران سوم و اثر ناجت آروآ از الجزایر شایسته تقدیر شد.
جایزه مقام دوم بخش لباسهای سنتی و چاپ باتیک نیز به ریم اعظم از فلسطین، لوئیزا فاشودین از تاتارستان و جایزه مقام سوم این بخش به فادوآ دیماسی از تانزانیا و گلرخسار عمرووا از تاجیکستان تعلق گرفت و اثر معصومه شاهچراغی شایسته تقدیر شد.
نظرات