سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان گفت: اگر به توصیه های بهداشتی در خرید و نگهداری ماهی سفره هفت سین توجه نشود، وجود این ماهی ها در خانه می تواند مخاطره انگیز باشد.
فرهاد صفدری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، اظهار کرد: توصیه می شود که خانواده ها در خرید ماهی سفره هفت سین توجه ویژه به خرج دهند و از خرید ماهی هایی که علایم بیماری مانند لکه های سفید متمایل به خاکستری و همچنین تا خوردگی باله دارند، جدا خودداری کنند.
وی ادامه داد: افرادی که آلرژی های پوستی دارند از دست زدن به ماهی و آب تنگ ماهی جدا خودداری شود. برای تعویض آب تنگ ماهی نیز در خانواده، فردی که آلرژی پوستی نداشته باشد و آن هم با استفاده از دستکش و تور این کار را انجام دهد.
صفدری افزود: همچنین پس از تعویض آب تنگ ماهی لازم است که افراد دستان خود را با آب و صابون شستشو دهند و اگر قطره های آب تنگ ماهی به صورت فردی که آب تنگ را تعویض می کند پرتاب شده است ضروری است که فرد صورت خود را شستشو دهد.
وی گفت: به دلیل این که کودکان از حساسیت پوستی بالایی برخوردارند، از تماس کودکان با آب تنگ ماهی و تماس پوستی با آن جلوگیری شود.
سرپرست مدیریت سلامت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: ماهی ها به صورت طبیعی میکروب هایی را دارند و می توانند ناقل بیماری های سالمونلا و سل پوستی باشند.
وی توصیه کرد: از نگهداری تنگ ماهی در آشپزخانه و در کنار مواد غذایی پخته شده و حتی بر روی پیشخوان آشپزخانه پرهیز شود.
صفدری بیان کرد: همچنین توصیه می شود که شهروندان برای خرید ماهی سفره هفت سین تا آن جا که امکان دارد به مراکز فروش تحت نظارت دامپزشکی مراجعه کنند و در غیر این صورت هنگام خرید ماهی به موارد بهداشتی دقت کنند.
نظرات