• پنجشنبه / ۸ دی ۱۳۹۰ / ۱۴:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: khouzestan-21179

/يادواره حماسه هويزه و شهيد علم‌الهدي/

سردار شاهوارپور تاكيد كرد: معرفي شهدا به دانشجويان و دانش‌آموزان با جديت در حال انجام است

سردار شاهوارپور تاكيد كرد:
معرفي شهدا به دانشجويان و دانش‌آموزان با جديت در حال انجام است

فرمانده سپاه حضرت وليعصر (عج) خوزستان گفت: شناسايی و معرفی شخصيت‌هايي مانند "علم‌الهدی" به دانشجويان و دانش‌آموزان يكی از اقداماتی است كه با جديت در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)_منطقه خوزستان_سردار حسن شاهوارپور در يادواره شهدای حماسه هويزه و سردار سرلشكر شهيد سيد محمدحسين علم‌الهدی كه امروز (پنجشنبه، 8 دي‌ماه) در مجتمع گيت بوستان اهواز برگزار شد، اظهار كرد: در راستای گرامیداشت خاطره شهدا و توسعه فرهنگ شهادت، اقدامات بسياری برای شناسايی شهدا به نسل جوان در حال انجام است. برپايی يادواره شهدا از سوی بسيج و سپاه در مكان‌های مختلف از اقدامات شاخص برای ايجاد زمينه الگوگيری نسل جوان از شهدا است.

وي افزود: يكی از اقدامات مهم، معرفی و شناسايی شهدای محوری استان است؛ آنانی كه در زمان‌های متفاوت برجسته ظاهر شدند. در اين ميان معرفی اين شخصيت‌ها به دانشجويان و دانش‌آموزان يكی از اقداماتی است كه دنبال می‌كنيم.

شاهوارپور با بيان اين‌كه شهيد "علم الهدی" چهره‌ای دو وجهی داشت، تصريح كرد: وی هم در زمينه فرهنگی شاخص بود و هم در دفاع مقدس خوش درخشيد.

فرمانده سپاه حضرت وليعصر(عج) خوزستان بيان كرد: از جمله اقدامات صورت گرفته در بخش فرهنگی انتشار كتاب خاطرات شهيد علم‌الهدی به ويژه كتاب "سفر سرخ" است كه با نثری روان اين شهيد ارزشمند را معرفي كرده است.

وي ادامه داد: ساخت فيلم و چاپ بروشور و برپايی نمايشگاه‌های كتاب در دانشگاه از برنامه‌‌هايی است كه بايد پيگيری ‌شوند. سپاه حضرت ولی عصر(عج) درصدد فراهم كردن زمينه حضور و بازديد دانش‌آموزان و دانشجويان از يادمان شهدای هويزه است تا از اين طريق بتوان با تهاجم و اقدامات مقابله كرد.

به گزارش خبرنگار ايسناي خوزستان،‌ نصرت‌الله محمودزاده، همرزم شهيد علم‌الهدی و نويسنده كتاب سفر سرخ هم در اين يادواره اظهار كرد: عامل مهمی كه باعث برپايی مراسم گراميداشت برای شهدا می‌شود، اراده خود آنان است. من پس از حماسه هويزه حسين را رها نكردم و در پی آن رفتم كه بفهمم اين مرد از كجا برخاسته است.

وي افزود: همه افراد جنگ را پديده‌اي منزجز كننده و مخرب می‌دانند، ولي در دفاع مقدس شاهد به پاخيزی انسان‌هايی بوديم كه در عين گمنامی، حادثه‌ای شگرف خلق كردند. شهدای روزهای اول جنگ ويژگی خاصی را دارا بودند و تهديد جنگ را تبديل به فرصت كردند. اين‌گونه بود كه جبهه‌ها به دانشگاه مبدل شد.

محمودزاده تصريح كرد: همه اين جمله امام خمينی(ره) را شنيده‌ايم كه "خوزستان دين خود را به اسلام ادا كرد"؛ آيا تا به حال با خود فكر كرده‌ايد كه چرا امام راحل اين جمله را بيان كرد؟ برای فهم و درك اين جمله بايد در پی شناخت معرفت شهدا بود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha