• سه‌شنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ / ۰۱:۱۱
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-6617

امروز؛ پایان شکسته شدن رکورد شنا "محمد کبادی "در آبهای آزاد پس از 83 روز

امروز؛ پایان شکسته شدن رکورد شنا "محمد کبادی "در آبهای آزاد پس از 83 روز

پروژه ملی شناي طول خلیج‌فارس امروز سه‌شنبه به اتمام می‌رسد کبادي و همراهانش پس از 83 روز و گذشتن از مرز 1000كيلومتر شنا؛به رکورد پيش بيني شده در سايت شنا در آبهاي آزاد جهان که 100 روز را پيش بيني کرده،رسيدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)منطقه خلیج فارس "محمدکبادی "شناگر ایرانی در خصوص آخرین وضعیت اجرای پروژه شنای طول خلیج فارس اظهارکرد: درحال حاضر در حوالی اروندرود هستیم و امروز سه‌شنبه در یادمان شهدای والفجر8 در منطقه اروندکنار پایان پروژه را اعلام می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه پروژه ملی شنای طول خلیج‌فارس در این یادمان شهدا و درکنار مقبره شهدایی که در کنار اروندکنار هستند به اتمام خواهد رسید، درمورد اطلاعات دقیق اين پروژه گفت: اطلاعات دقیق درباره این پروژه درحال جمع‌بندی است و در روز سه‌شنبه تیم فنی پروژه تمامی موارد را بر مبنای سرعت، زمان و کلیه شاخص هاي آن اعلام خواهند کرد.

کبادی با بیان اینکه ممکن است به دلیل طوفان و شرایط متنوع جوی پیش‌بینی ما از مسير طي شده کمی تغيير پيدا كرده باشد بیان کرد: اما در نهايت تا دستيابي به ركورد 1100كيلومتر اين پروژه ادامه مي يابد .

این شناگر جمعیت هلال احمر درخصوص ثبت جهانی این رکورد نیز گفت: سایت بین‌المللی "Open Water Swimming "، كه سایت رسمی شنا در آب‌های آزاد جهان است روزانه گزارشات ما را بر مبنای جی‌پی‌اس و سایر مسایل دريافت مي كند و دراين پروژه را با عنوان "شنا در طول خلیج‌فارس" در سايت خود منعكس كرده است.

اين مربی بین‌المللی شنا با اشاره به اینکه حدود 85روز از شروع پروژه می‌گذرد افزود: میانگین سرعت روزانه حدود 12تا13 کیلومتر بوده که روزانه بطور ميانگين شش تا هشت ساعت دردو نوبت و گاهی نیز بصورت یک نوبت شنا انجام شده است.

وی در ادامه افزود : فراز و نشیب‌ها و سختی‌های بسیاری را پشت سرگذاشته‌ایم كه تمام این مسایل در قالب یک مستند ثبت خواهد شد.

کبادی افزود: این مستند درحال ساخت بوده و در اردیبهشت سال آینده در هفته هلال احمر از صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد .

این شناگر با اشاره به برپایی نمایشگاه عکس اين پروژه در اردیبهشت سال آینده و همزمان با روز ملی خلیج‌فارس و هفته هلال احمر گفت: پس از اتمام نمایشگاه نیز نمایشگاه عکسی با عنوان "حماسه خلیج‌فارس" كه به پروژه شنا در طول خليج فارس اشاره دارد برپا خواهد شد.

وی گفت: علاوه بر این، کتاب اين پروژه نیز درحال تدوین است که البته هنوز عنوان مناسبی را برایش انتخاب نکرده‌ام، اما درباره خاطرات شنا در طول خلیج‌فارس، مطالعات اولیه پروژه، نحوه شکل‌گیری ، به نگارش در خواهد آمد.

کبادی درخصوص اهداف و شعارهای پروژه با بیان اینکه این پروژه دو شعار اصلی داشت گفت: "خلیج هميشه فارس" و "صلح و نوع‌دوستی مردم ایران برای جهانیان" دو شعار محوری اين پروژه بود.

وی درباره رد پيشنهاد پروژه دومیلیارد تومانی از سوی کشورهای حوزه خلیج‌فارس نيز گفت :بخاطر حفظ و صيانت از نام ایران و خلیج‌فارس اين پيشنهاد را نپذيرفتم.

کبادی با گلایه از برخی نهادهای دولتی و خصوصی گفت: انتظار و توقع ما اين بود كه اين پروژه با مشارکت بخش خصوصی و با حمايت دستگاه‌های دولتی اجرايي شود اما متاسفانه هیچ کدام از سازمان‌ها و تشکیلات دولتی و خصوصي و حتی سازمان‌های ورزشی هیچ گونه حمایتی از این پروژه ملی نکردند به طوري كه بار سنگین پروژه تماما بر دوش هلال احمر و سازمان امداد و نجات ایران بود.

کبادی گفت : با توجه به هزینه‌هایی که در کشور ما برای رشته های مختلف ورزشی می‌شود، انتظار مي رفت از اين پروژه كه با هدف خفظ نام خليج فارس اجرا شد و بازتاب گسترده‌ای را نيز در جهان داشته است حمايت بيشتري مي شد.

وي گفت: تمامی سایت‌های بین‌المللی شنای جهان و حتی بسیاری از سایت‌های خبری کشورهای حوزه خلیج فارس اخبار مربوط به این رکورد را پوشش داده‌ند.

کبادی با بیان اینکه در دنیا نیز بسیاری از گروه‌های مردم‌نهاد صلح‌دوست از این اقدام استقبال کرده ا‌ند گفت: متاسفانه ما در طول اجراي اين پروژه شاهد عدم هماهنگی بین دستگاه‌هاي مختلفي بوديم

شناگر پروژ ملی خلیج فارس اظهار کرد: جای تاسف دارد که یک کشور بیگانه بخواهد از این رکورد بی‌نظیر جهانی بهره‌برداری و حمايت کند اما در مقابل در کشور خودمان شاهد بي مهري به اين پروژه باشيم كه مي توانست حاوي پیام‌های بیشمار فرهنگی براي ديگر كشورها باشد .

وی گفت:از یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس و شرکت‌هایی که در زمینه ورزش سرمایه‌گذاری می کنند، پیشنهادهايی را قبل و در حین اجرای پروژه شنای طول خلیج‌فارس داشتيم كه مي خواستند با قبول بورسیه تحصیلی تا مقطع دکتری و برخورداري از امکانات رفاهی و...، اين پروژه را با نام آنها انجام دهیم.

کبادی با اشاره به اینکه رسانه ملی باید حمايت بیشتري را از این پروژه انجام مي داد در پایان اين گفتگو گفت: از اینکه رسانه‌ها من را قهرمان خطاب می‌کنند دلخورم، چرا که در کنار اروندکنار و قبور شهدای اروندکنار و جوانانی که بخاطر ایران جان خود را فدا کردند، بکار بردن نام قهرمان برای من سنگین است و قهرمانان واقعی شهدا هستند.

به گزارش ایسنا کبادی كه در حال حاضر عضو جمعيت هلال احمر كشور است شنای خود را 28 آذرماه با پیام «صلح و نوع دوستی » از جزیره هرمز آغاز کرد.

 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha