• سه‌شنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۷ / ۱۳:۵۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-51804
  • خبرنگار : 50173

نمایش و نقد بررسی فیلم"زیر پوست شهر " در چهارشنبه های فیلم کانون نما

نمایش و نقد بررسی فیلم"زیر پوست شهر " در چهارشنبه های فیلم کانون نما

" چهارشنبه های فیلم" به عنوان جدیدترین اقدام کانون نما سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان نیز از فردا(18 مهر) کلید می خورد.

مسئول سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان در گفت و گو با ایسنا، منطقه خلیج فارس، افزود: فضای فرهنگی ایجاد شده در جهاد دانشگاهی هرمزگان به روی اهالی فرهنگی و اصحاب رسانه و علاقه‌مندان به مشارکت در فعالیت‌های سینمایی بدون هیچ چشمداشت باز است.

میلاد رأفت با بیان اینکه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی هرمزگان ظرفیت‌های خوبی دارد، اظهار کرد: امیدواریم دانشگاه و دانشجویان بتوانند از ثمرات این ظرفیت ها و پتانسیل های ایجاد شده بهره‌مند شوند.

وی تصریح کرد: هفته گذشته بازخورد های خوبی از فیلم نرگش داشتیم که این نشان از وجود همین پتانسیل بالا در دانشجویان استان میباشد.

به مرور با ارزیابی و ساماندهی قصد داریم در حوزه سینما و به طور کلی فرهنگ و هنر حضور فعال‌تری داشته باشیم و سعی می‌کنیم به تناسب مخاطبانی مانند دانشجویان، اعضای هیات علمی و علاقه مندان را تحت پوشش قرار دهیم.

مسئول سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان اضافه کرد: باید به سمتی پیش رویم تا تشکل‌های دانشجویی زیر نظر سازمان دانشجویان بتوانند با فراغ بال برنامه های خود را در چارچوب برنامه ریزی های معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی هرمزگان به اجرا در بیاورند.

رأفت با اشاره به اینکه در گام دوم قصد داریم برنامه "چهارشنبه های فیلم" را با محوریت کانون نما سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان فردا(18 مهرماه) با بررسی موضوعی "زن و خانواده در آثار رخشان بنی اعتماد" به اجرا در بیاوریم، خاطرنشان کرد: پس از آن که هفته گذشته فیلم "نرگس" به نمایش درآمد، فردا از ساعت 18 فیلم "زیر پوست شهر " در سالن آمفی تئاتر جهاد دانشگاهی هرمزگان به نمایش در می آید و پس از آن جلسه نقد و بررسی آن برگزار می شود.

وی ادامه داد: "خون بازی" 25 مهرماه و "قصه ها" 2 آبان ماه دو فیلم دیگر کارگردان نامی سینمای ایران "رخشان بنی اعتماد" است که به نمایش درخواهد آمد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha