• جمعه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: khalijefars-45669
  • خبرنگار : 50169

آغاز برداشت انگور ارگانیک در منطقه گیس و نی تلخ حاجی‌آباد

آغاز برداشت انگور ارگانیک در منطقه گیس و نی تلخ حاجی‌آباد

برداشت انگور ارگانیک در منطقه گیس و نی تلخ حاجی‌آباد آغاز شد.

به گزارش ایسنا، منطقه خلیج‌فارس، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی‌آباد پیش‌بینی کرد ۸۷۰ تن انگور از ۲۹۰ هکتار سطح زیر کشت این باغ‌ها برداشت شود.

مهدی عباسپور افزود: به دلیل افزایش نزولات آسمانی و کاهش دما در منطقه برداشت انگور ۳۰ درصد افزایش دارد.

وی گفت:محصولات برداشت‌شده علاوه بر مصرف داخل استان به استان‌های کرمان و اصفهان فرستاده می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان حاجی‌آباد محصولات ارگانیک در همه مراحل رشد با مواد کاملاً طبیعی بدون کود شیمایی و در خاکی که از مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی و کود حیوانی تقویت‌شده تولید می‌شود.

عباسپور بابیان اینکه قیمت فروش محصول ارگانیک کم است، افزود: هر کیلو انگور در بازار ۲ هزار تومان به فروش می‌رسد.

وی در پایان با اشاره به اینکه برداشت انگور از باغ‌های منطقه گیس و نی تلخ حاجی‌آباد تا اوایل شهریور ادامه دارد، اضافه کرد: باغ‌های این منطقه ۶۰۰ هکتار است که قدمت این باغات به ۱۵۰ سال می‌رسد و به‌صورت دیم آبیاری می‌شود و علاوه بر انگور، انجیر، بادام و انار نیز برداشت می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha