• شنبه / ۱۷ مهر ۱۳۸۹ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: kermanshah-5595

مسئول میراث فرهنگی اسلام آبادغرب:

ساختمان بخشداری، موزه مردم شناسی اسلام آبادغرب می شود احداث موزه مردم شناسی در کنار موزه باستان شناسی به توسعه گردشگری منطقه کمک می کند

ساختمان بخشداری، موزه مردم شناسی اسلام آبادغرب می شود
احداث موزه مردم شناسی در کنار موزه باستان شناسی به توسعه گردشگری منطقه کمک می کند

مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسلام آباد غرب، گفت: ساختمان بخشداری را به موزه مردم شناسی اسلام آبادغرب تبدیل خواهیم کرد.

 

اصغر رشنو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، در خصوص مطلب فوق، اظهار داشت: براساس مصوبه سفر استاندار کرمانشاه به شهرستان اسلام آباد غرب و در صورت موافقت شورای برنامه ریزی استان، ساختمان بخشداری اسلام آبادغرب که در جوار موزه باستان شناسی این شهر قرار دارد، به این موزه محلق می شود.

 

وی ادامه داد: برای الحاق این ساختمان به موزه تاکنون پیگیری های بسیاری را انجام داده ایم و نامه نگاری های مختلفی را نیز صورت داده ایم که انجام این مهم مراحل نهایی خود را می گذراند.

 

رشنو تصریح کرد: در صورت در اختیار گرفتن ساختمان بخشداری، آن را به موزه مردم شناسی شهرستان اسلام آباد غرب تبدیل خواهیم کرد که همجواری موزه مردم شناسی و موزه باستان شناسی در یک شهر، در جذب توریسم و همچنین ارائه فرهنگ و تاریخ منطقه بسیار حائز اهمیت است.

 

مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسلام آباد غرب در خصوص آثاری که در موزه باستان شناسی این شهر نگهداری می شوند، گفت: قدیمی ترین آثاری که در این موزه نگهداری می شوند، آثاری از دوران پارینه سنگی قدیم با قدمتی بیش از 200 هزار سال پیش و جدیدترین آثاری که در این موزه وجود دارد مربوط به دوره زندیه می باشد.

 

وی ادامه داد: در مجموع بیشترین آثار به نمایش درآمده این موزه مربوطه به دوران پیش از تاریخ، ساسانی و دوره اسلامی است.

 

رشنو تصریح کرد: کلیه آثار موجود در این موزه مربوط به نقاط تاریخی شهرستان اسلام آباد غرب هم چون تپه چغاگاوانه، آتشکده شیان، آتشکده میله میله گه و بنای ساسانی فیروزآباد است.

 

مسئول اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان اسلام آبادغرب، گفت: این آثار شامل سفالیه ها، مفرغینه ها، آبگینه ها، سکه ها، گچبری ها، پیکره های گلی و نیم تنه های انسانی و آثار تزیینی دیگر است.

 

وی تاکید کرد: می توان تنوع آثار را از تمام ادوار تاریخی در این موزه باستان شناسی مشاهده کرد.

 

رشنو خاطرنشان کرد: با توجه به قرار گرفتن شهرستان اسلام آبادغرب در مسیر راه عتبات عالیات و مفصل ارتباطی چندین استان، وجود این موزه باستان شناسی و انشاءاله در آینده نیز احداث موزه مردم شناسی، می تواند نقش مهمی در جذب گردشگران به این شهرستان ایفا کنند.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha