رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه از کمرنگ بودن ارتباط بین دانشگاه و صنعت به عنوان یکی از خلاءهای بزرگ کشور یاد کرد و گفت: در صورتی که حلقه ارتباطی بین دانشگاه و صنعت تکمیل شود، بسیاری از مسائل مربوط به حوزه اشتغال برطرف خواهند شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر محسن حیاتی در نشستی خبری که با حضور سه دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه رازی کرمانشاه در محل سالن جلسات دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، با بیان اینکه انتخاب دانشجوی نمونه کشوری از بین 153 دانشجوی 36 دانشگاه کشور انجام شد و در نهایت 40 نفر از 24 دانشگاه کشور در بخش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدند، گفت: سه نفر از این برگزیدگان دانشجوی دکترای دانشگاه رازی کرمانشاه هستند.
حیاتی موفقیت این سه نفر را شایسته تقدیر دانست و گفت: انتخاب این دانشجویان نمونه بر اساس شاخص های پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی و اجتماعی بوده است.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه معیار های انتخاب دانشجوی نمونه در بخش پژوهش را شامل تعداد مقالات ISI، مقالات کنفرانسی و پروژه های پژوهشی دانشجویان دانست و گفت: در بخش آموزشی نیز معدل مقاطع مختلف تحصیلی دانشجویان مد نظر بوده است، همچنین در سایر بخش ها نیز میزان فعالیت دانشجویان در سطح دانشکده معیار ارزیابی دانشجویان نمونه بوده است.
حیاتی با بیان اینکه دانشگاه های تهران، شهید بهشتی و تربیت معلم با چهار دانشجوی برتر بیشترین تعداد دانشجویان برتر را داشته اند، گفت: دانشگاه رازی کرمانشاه به همراه دانشگاه های شیراز و هنر اصفهان سه نفر دانشجوی نمونه کشوری داشتند که با این حساب دانشگاه رازی کرمانشاه از حیث تعداد دانشجویان نمونه کشوری رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.
حیاتی گفت: سعید روشنی دانشجوی رشته مهندسی برق، سیروس زین الدینی دانشجوی رشته شیمی کاربردی و فرزین شماع دانشجوی رشته مهندسی برق سه دانشجوی دکتری دانشگاه رازی کرمانشاه هستند که بعنوان دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شدهاند.
رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه دو نفر از دانشجویان نمونه کشوری دانشگاه رازی کرمانشاه دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه رازی هستند، گفت: دانشکده فنی با شش گروه برق، مکانیک، کامپیوتر، مهندسی شیمی، عمران و معماری 2300 دانشجو دارد که نیمی از این دانشجویان در مقطع کارشناسی و نیم دیگر در مقاطع ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.
حیاتی در ادامه از کمرنگ بودن ارتباط بین دانشگاه و صنعت به عنوان یکی از خلاءهای بزرگ کشور یاد کرد و گفت: در صورتی که حلقه ارتباطی بین دانشگاه و صنعت تکمیل شود، بسیاری از مسائل مربوط به حوزه اشتغال برطرف خواهد شد.
وی معرفی پتانسیل ها، توانمندیها و قابلیتهای موجود در دانشگاه ها را گام مهمی در راستای ارتباط بیشتر بین دانشگاه و صنعت دانست و گفت: برای پررنگ تر شدن ارتباط بین دانشگاه و صنعت، هر دو این بخش ها باید تلاش کنند.
در ادامه این نشست فرزین شماع دانشجوی دکترای رشته مهندسی برق توجه بیشتر بخش های دانشگاهی به امر پژوهش را مورد تاکید قرار داد و گفت: برای موفقیت بیشتر باید حرکت به سوی پژوهش های تقاضا محور باشد.
وی خواستار بکار گیری بیشتر نخبگان جوان در عرصه های مختلف تصمیم گیری شد و گفت: این اتفاق خواهد توانست در تسریع روند رو به جلوی علمی کشور اثرگذار باشد.
سیروس زین الدینی دانشجوی رشته شیمی کاربردی نیز در این نشست دانشگاه را مرکز تحول جامعه دانست و گفت: با بها دادن بیشتر به دانشگاه و دانشگاهیان، راحت تر می توان به اهداف توسعه ای دست پیدا کرد.
سعید روشنی دانشجوی رشته مهندسی برق نیز خواستار پررنگ تر شدن ارتباط بین دانشگاه و صنعت برای بهره گیری بیشتر از توان علمی کشور شد.
نظرات