هشتمین کنگره ملی دانشجویی مهندسی شیمی صبح امروز (22 اردیبهشت) با حضور دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه های سراسر کشور در محل دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، دکتر داود رشتچیان رییس انجمن مهندسی شیمی در مراسم افتتاحیه هشتمین کنگره ملی دانشجویی مهندسی شیمی که در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار شد، افزود: انجمن ها در واقع چشمان بینا و زبان گویای دانش ها هستند و در طی دهه های گذشته در کشورهای مختلف نقش انجمن ها در سیاست های کلان و مسائل مختلف نهادینه شده است که با نظارت در بخش های مختلف اهداف آرمانی جامعه را پیگیری می کنند.
وی تاکید کرد: فعالیت های دانشجویی در قالب نهادهای مدنی می تواند پراکندگی طبقات دانشجویی و حتی جامعه را کاهش دهند و وحدت ملی را به ارمغان آورند.
رشتچیان فعالیت های دانشجویی را از آنجا که به طور مستقیم با مردم در ارتباط هستند مهم ارزیابی و خاطر نشان کرد: این فعالیت ها می توانند به شکوفایی استعدادها و به فعلیت در آوردن توانایی ها منجر شوند.
وی افزود: مهارت های اجتماعی موضوعات مختلفی دارند که نمی توان تمامی آنها را در قالب واحدهای دانشجویی به دانشجویان ارائه داد و توجه به مطالب فوق نشان می دهد برخورداری از سرمایه های اجتماعی یکی از ارکان مهم هر کشور برای رسیدن به موفقیت است.
رشتچیان تاکید کرد: انجمن مهندسی شیمی ایران در اردیبهشت ماه سال 1371 و با اهداف مختلف شروع به فعالیت کرد.
وی فعالیت ها و برنامه های آتی انجمن مهندسی شمی ایران را برگزاری 12 کنگره ملی و 6 کنگره بین المللی عنوان کرد و اظهار داشت: در آبان ماه سال جاری سیزدهمین کنگره ملی شیمی در دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار می شود.
رشتچیان افزود: برپایی کنگره دانشجویی مسابقات مهندسی شیمی و کمیکار و برگزاری سیزدهمین کنگره شیمی در استان کرمانشاه و دانشگاه رازی نشان می دهد که دانشگاه رازی در زمینه مهندسی شیمی یکی از دانشگاه های پویا و پرتوان کشور است.
رییس انجمن مهندسی شیمی ایران برگزاری بیش از 60 سمینار علمی و تخصصی، انتشار مجلات علمی مختلف، برگزاری 5 همایش دانش آموختگان مهندسی شیمی کشور، همکاری در برگزاری المپیادها و آزمون های حرفه ای مهندسی شیمی را از دیگر فعالیت های انجمن مهندسی شیمی ایران عنوان کرد.
در ادامه این کنگره دکتر فرشاد رحیم پور دبیر اجرایی کنگره، اظهار داشت: 132 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده که 92 مقاله آن توسط دانشجویان دکترا ارسال شده است و بیشترین مقاله های ارسال شده در خصوص مهندسی مخازن بوده است.
وی ابراز داشت: پس از نظرسنجی مقالات برتر را در سایت کنگره قرار می دهیم.
همچنین در ادامه این کنگره دکتر جمشید بهین مدیر گروه مهندسی شمی دانشکده فنی مهندسی دانشگاه رازی کرمانشاه دانشکده فنی را متشکل از 6 گروه برق، عمران، مکانیک، مهندسی شیمی و کامپیوتر دانست و ابراز داشت: همزمان با احداث پتروشیمی اوره و آمونیاک و به منظور تقویت بنیه علمی، گرایش پتروشیمی نیز در دانشکده فنی مهندسی به وجود آمد.
وی افزود: در حال حاضر بیش از 150 دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند و در سال 1384 نیز گرایش جداسازی و طراحی فرایند را در مقطع دکتری پذیرش داشته ایم که گرایش ترموسنتیک نیز به آن اضافه شد.
بهین تاکید کرد: در حال حاضر دو دانشجو مقطع دکتری از این دانشکده فارغ التحصیل شده اند و 20 نفر دانشجو مشغول به تحصیل اند.
وی افزود: این گروه در سال گذشته در بین پژوهشکده های کشور رتبه 7 را کسب کرد و در حال حاضر نماینده انجمن مهندسی شیمی غرب کشور می باشد.
وی ابراز امیدواری کرد که در آینده ای نزدیک این گروه به دانشکده مهندسی شیمی و نفت تبدیل شود.
نظرات