• سه‌شنبه / ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-81158

یک استاد علوم سیاسی:

ترامپ جنگ مستقیمی با ایران نخواهد داشت

ترامپ جنگ مستقیمی با ایران نخواهد داشت
استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان گفت: قرار گرفتن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی تنش نظامی را تشدید خواهد کرد و حفاظتی که در حال حاضر سپاه از تنگه هرمز و خلیج فارس دارد زمینه‌ای برای برخورد خواهد بود که خبر از حساسیت این مهم می‌دهد.

محمد علی بصیری در گفت گو با خبرنگار ایسنا-منطقه اصفهان، در خصوص قرار گرفتن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی، اظهار کرد: به هر جهت ترامپ اعلام کرد با ایران جنگ مستقیمی نخواهد داشت، اما قرار دادن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی در راستای فشارهای اقتصادی است که با خروج ترامپ از برجام آغاز شده است.

وی ادامه داد: به دلیل اینکه سپاه بخشی از فعالیت‌های اقتصادی و دفاعی را در ایران به عهده دارد، آمریکا در تلاش است حلقه فشار اقتصادی را تنگ تر از گذشته کند و البته ترامپ اهداف دیگری هم دارد و آن این است که زمینه تنشی از لحاظ نظامی علیه ایران با مسئولیت دادن به کشورهای متحدش در منطقه مانند عربستان و امارات آغاز کند.

این استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان، تصریح کرد: قرار گرفتن نام سپاه در لیست گروه های تروریستی تنش نظامی را تشدید خواهد کرد و حفاظتی که در حال حاضر سپاه از تنگه هرمز و خلیج فارس دارد زمینه ای برای برخورد خواهد بود که خبر از حساسیت این مهم می‌دهد.

بصیری در خصوص عملی شدن تفکرات آمریکا علیه ایران، تاکید کرد: ایجاد تنش بستگی به اقدامات طرفین دارد و پنجاه درصد آن مربوط به ایران و تصمیمات مسئولان است و پنجاه درصد دیگر مربوط به آمریکا و متحدانش است، در سیاست هر اتفاقی ممکن است، اما در این شرایط درگیری به نفع ایران نخواهد بود کما اینکه به نفع طرف مقابل هم نخواهد بود چرا که این اتفاق هزینه‌های زیادی را در بر دارد.

وی با بیان اینکه معلوم نیست آمریکا بر چه اساسی نام سپاه را در لیست گروه های تروریستی قرار داده است، گفت: می‌توان به این نتیجه رسید که آمریکا و اسرائیل و عربستان محساباتی کرده اند که ایران به دلیل حضور در جنگ های اخیر و مبارزه با تروریست ها و تشدید شرایط تحریم،  در ضعف قرار دارد و به همین منظور می‌توان ضرباتی را به ایران وارد کرد.

این استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان با اشاره به اینکه ایران باید در این بین چه سیاستی را اتخاذ کند، خاطرنشان کرد: ایران می‌تواند از طریق اقدامات حقوقی و مراجعه به سازمان ملل و دادگاه لاهه طرح شکایت کند چراکه از لحاظ پیمان‌های بین المللی اعضای این پیمان ها نمی توانند ارکان حاکمیتی کشوری را نفی کنند و یا بخواهند آن را در لیست حمله قرار دهند، پس ایران می تواند این اقدام را برای محکومیت آمریکا انجام دهد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha