• دوشنبه / ۲۳ مهر ۱۳۹۷ / ۱۴:۱۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: isfahan-76177

آموزش جدیدترین روش‌های جراحی شکاف کام و دهان در اصفهان

آموزش جدیدترین روش‌های جراحی شکاف کام و دهان در اصفهان
 دبیر اجرایی سمینار تخصصی شکاف کام و دهان گفت: سمینار تخصصی آموزش جدیدترین تکنیک‌های جراحی شکاف کام و دهان، 24 تا 26 مهرماه به همت مرکز تحقیقات ناهنجاری‌های جمجمه، صورت و شکاف و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود.

حسین ابدالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا- منطقه اصفهان، با اعلام این خبر اظهار کرد: در این سمینار علمی، پژوهشی آخرین روش‌های جراحی در حوزه مشکلات کام و دهان در قالب سخنرانی ارائه می‌شود.

وی برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه ناهنجاری‌های کام و دهان و ویزیت بیماران را از برنامه‌های جانبی این سمینار سه روزه اعلام کرد.

دبیر اجرایی سمینار تخصصی شکاف کام و دهان با اشاره به فعالیت 14 ساله تیم شکاف کام و دهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کارگاه ها و سمینارهای مرتبط با این حوزه دو بار در سال در اصفهان برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این سمینار تخصصی، حدود 45 مقاله در خصوص آخرین تکنیک های جراحی کام و دهان ارائه می‌شود. هم‌چنین پروفسور سامرلند از انگلستان و پروفسور محمد مظاهری از آمریکا نیز در این برنامه سخنرانی خواهند داشت. 

ابدالی خاطر نشان کرد: این سمینار، هفته آینده در تهران و پس از آن در شیراز برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه شکاف کام و دهان از شایع‌ترین ناهنجاری‌های مادرزادی در صورت است، تصریح کرد: عموما شیوع این بیماری یک در هر هزار نوزاد است و به دلیل اینکه فرد مبتلا مشکلاتی در هنگام غذاخوردن و صحبت کردن دارد، باید در سریع‌ترین زمان ممکن درمان شود.

ابدالی تاکید کرد: این بیماری باید در چند مرحله درمان شود و به یک تیم درمانی متخصص نیاز دارد.
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha