• یکشنبه / ۲۸ فروردین ۱۳۹۰ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: gilan-43912

مخترع گيلاني:

دستگاه آبشش مصنوعي به جاي كپسول اكسيژن به انسان توانايي تنفس زير آب را مي دهد

 دستگاه آبشش مصنوعي به جاي كپسول اكسيژن به انسان توانايي تنفس زير آب را مي دهد

مخترع جوان گيلاني از ارتقاي دستگاه آبشش مصنوعي و استقبال كشورهاي دنيا از اين اختراع در نمايشگاه اختراعات ارشميدس روسيه خبر داد.

سيد جعفر علوي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خزر با تشريح اختراع خود گفت: عنوان دستگاه موردنظر من صفحات تبادل در آبشش مصنوعي است كه در جشنواره ارشميدس كه فروردين ماه در كشور روسيه برگزار شد با ارتقاي سطوح تبادل اين دستگاه موفق به كسب مدال نقره از اين جشنواره شدم.

وي ادامه داد: اين دستگاه جايگزين كپسول هوا براي شنا در زير آب درياست و حجم آن به اندازه 60 در 70 سانتي متر است كه به انسان در زير آب توانايي تنفس مي دهد و مي توان از آن به عنوان آبشش مصنوعي نام برد.

اين مخترع جوان گيلاني با اشاره به اينكه اين اختراع به ثبت جهاني رسيده است و تاكنون در هيچ كشوري به اين طريق چنين دستگاهي ارائه نشده گفت: در حال حاضر جهت تجاري سازي اين دستگاه رايزني هايي از سوي وزارت دفاع و بنياد ملي نخبگان انجام شده كه اميدوارم با حمايت از اين ايده بتوانم به فنون و طرح هاي جديدتري از اين قبيل دست يابم و اين دستگاه را به توليد انبوه برسانيم.

وي با توضيح اينكه در جشنواره ارشميدس روسيه فرصت هاي خوبي براي مخترعين براي تبادل ايده ها و شناساندن محصولات فناوري هر كشوري وجود داشت گفت: اين نمايشگاه سرشار از نمايندگان كشورهاي مختلف دنيا بود كه به دنبال سرمايه گذاري بر روي محصولات و فناوري هاي نوين مخترعين هستند و در اين نمايشگاه به گونه اي تبادل دست يافته هاي علمي و اختراعات مخترعين دنيا صورت مي گيرد.

علوي اضافه كرد: 7 نفر از كشور ما در اين نمايشگاه شركت كردند كه خوشبختانه بر اساس نظر هيات داوران همه ي اعضاي تيم موفق به كسب مدال هاي طلا و نقره و برنز از برگزاركنندگان نمايشگاه و موسسات حامي علوم و فناوري هاي نانوي روسيه شدند.

وي در پاسخ به اينكه آيا از سوي ديگر كشورها فرصت هاي تحقيقاتي و پيشنهاداتي مبني بر ادامه ي فعاليت بر روي اختراع خود در خارج از ايران داشته ايد گفت: علاقمندي بسياري از سوي نمايندگان ديگر كشورها در اين خصوص وجود داشته و پيشنهاداتي نيز ارائه شده است اما مصمم هستم كه در كشور خودم با حمايت بنياد ملي نخبگان اين طرح را پيگيري كنم و در جهت رشد و توسعه ميهن عزيزم تلاش كنم.

وي در قسمتي از سخنانش گفت: البته به دليل نداشتن منرجم در اين نمايشگاه براي تيم ما، در معرفي اختراعاتمان به مسوولين و ديگر بازديدكنندگان مشكلاتي عديدهاي به وجود آمد كه در روز پاياني برگزاري اين نمايشگاه با حضور يك مترجم از سوي سفارت اين مشكل سرانجام رفع شد.

اين مخترع جوان كه در حال حاضر در دانشگاه پيام نور مشغول به تحصيل است با اشاره شركت در نمايشگاه اسپانيا براي معرفي اين محصول ادامه داد: درخرداد ماه امسال در نمايشگاهي كه در بارسلوناي اسپانيا برگزار خواهد شد شركت مي كنم و اميدوارم اين نمايشگاه سرشار از فرصت هاي خوب علمي و اقتصادي براي نمايندگان ايران باشد.

شايان ذكر است كسب نشان طلاي جمعي مخترعين چين و تايوان سيتي، كسب نشان طلا و بهترين اختراع از طرف آكادمي علوم اوكراين، كسب نشان نقره مسابقات نوآوري و فناوري فدراسيون روسيه، كسب ديپلم افتخار و نشان طلا از بنياد علوم پايه و نانو فدراسيون روسيه، كسب ديپلم افتخار از موسسه افولوژيك روماني، كسب دو ديپلم افتخار و نشان افتخار از دانشگاه مالزي، كسب ديپلم افتخار از طرف مخترعين و نماينده مسابقات اينواي كرواسي، كسب ديپلم افتخار از بنياد نوآوري و نماينده مسابقات تسلاي صربستان از ديگر افتخارات اين مخترع جوان گيلاني است.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha