• دوشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: fars-39386

بررسی راهکارهای ساماندهی محله سنگ سیاه شیراز/ راه‌اندازی قرارگاه ساماندهی محله‌های قدیمی

بررسی راهکارهای ساماندهی محله سنگ سیاه شیراز/
راه‌اندازی قرارگاه ساماندهی محله‌های قدیمی

در اجرای بند 1 مصوبات کمیسیون ارتقاء امنیت اجتماعی و اخلاقی استان فارس، جلسه ویژه‌ای برای رسیدگی به وضعیت محله سنگ سیاه شیراز و تشکیل قرارگاه ساماندهی و بازآفرینی پایدار شهری در این محله برگزار شد.

به گزارش گروه دریافت خبرخبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)‌ منطقه فارس، فرماندار و رئیس شورای تامین شیراز، عصر یکشنبه 23 خرداد در جلسه رسیدگی به وضعیت محله سنگ سیاه، گفت: محله سنگ سیاه با تراکم جمعیتی حدود 5 هزار نفر، یکی از نمادهای فرهنگی و تمدن شیراز قدیم است.

حیدر عالیشوندی با بیان اینکه، سنگ سیاه می‌تواند زمینه‌ساز رونق مطلوب گردشگری داخلی و خارجی باشد، عدم رسیدگی شهری، نبود امکانات و مهاجرپذیر بودن این منطقه را از سدهای بهسازی و مطلوبیت این محله بر شمرد.

وی با تصریح اینکه اسکان اتباع مجاز و غیرمجاز سایر کشورها در این بافت فرهنگی و تاریخی، چهره ناپسند و ناموزونی ایجاد کرده است، گفت: در محله سنگ سیاه بیش از 800 تبعه افغان زندگی می‌کنند که این موضوع به عنوان یک چالش و تنگنا محسوب شده و تمهیدات امنیتی، سیاسی و اجتماعی و فرهنگی خود را می‌طلبد.

فرماندار شیراز گفت: دستور کار این جلسه تشکیل قرارگاه ساماندهی و بازآفرینی پایدار شهری  در محله سنگ سیاه است لذا باید مدیران کل سازمان‌ها و نهادها شخصا جهت تصمیم گیری به این جلسه دعوت شوند یا نمایندگان تام‌الاختیار در این جلسه حاضر باشند.

رئیس شورای تامین شهرستان شیراز بر لزوم استقرار نیروهای بالقوه سپاه پاسداران و نیروی انتظامی در منطقه تاکید کرده و گفت: از این به بعد با اجرای برنامه‌های عملیاتی و بازدیدهای میدانی، تشکیل جلسات در محله سنگ سیاه، ایجاد میز خدمت‌رسانی، برخورد جدی با مخلان نظم و امنیت، دستگیری و جلب فروشندگان و توزیع کنندگان مواد مخدر، ساماندهی خانه‌های تاریخی و مخروبه، ساماندهی وضعیت جمع آوری ضایعات در کنار ارائه خدمات پزشکی رایگان و ایجاد فضاهای ورزشی، به‌کارگیری طلاب جوان و استفاده از پلیس زن برای برخورد با معتادان زن و ... حائز اهمیت است.

وی گفت: برگزاری نمایشگاه‌های دائمی و صنایع دستی و گردشگری که در چند هفته گذشته با همکاری شهرداری و دفتر تسهیل‌گری احیا، بهسازی و نوسازی بافت تاریخی – فرهنگی شیراز برپا شد، کار خوب و با ارزشی بود و در آینده استفاده از ظرفیت‌ها و تبدیل پتانسیل‌های بالقوه به بالفعل توام با پاکسازی و بهسازی محیط از رئوس برنامه‌ها خواهد بود.

فرماندار شیراز همچنین گفت: احداث خانه جوان، کتابخانه، اجرای فعالیت‌های فرهنگی و هنری در مساجد، جمع آوری و انتقال محل عرضه متادون، افزایش گشت‌های کلانتری و بسیج، می‌تواند در بهبود وضعیت این محله با همکاری و همیاری تمامی دستگاه‌ها و نهادها کمک شایانی باشد.

عالیشوندی، تقویت هیئت‌های مذهبی، بازسازی ساختمان‌های تاریخی و ایجاد هتل‌ها و رستوران‌های سنتی با در نظر گرفتن تخفیفات عوارض، ترمیم و ساخت و ساز مراکز گردشگری، لزوم احداث مدارس جدید را ایجاد کننده ظرفیتی برای رونق این محله عنوان کرد.

فرماندار شیراز گفت: با ایجاد این قرارگاه و تقسیم وظایف در کارگروه‌های تخصصی و استقرار پرسنل و حضور نمایندگان نهادها با شرح وظایف مشخص می‌توان به اهداف مد نظر دست یافت. هدف ما تخریب این محله  نیست و باید با بهسازی و زیبا سازی این محله هویت قدیمی و فرهنگ تاریخی آن را احیا کنیم.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha