محمدتقی منوچهری در گفتگو با خبرنگار ایسنا عنوان کرد: در کل استان، در مساحت ۶۳ هزار هکتار مبارزه بر علیه ملخ صورت گرفته است.
وی افزود: بیشترین درگیری با ملخ های صحرایی در شهرستان های دیلم، گناوه و دشتستان می باشد.
رییس جهاد کشاورزی بوشهر با اشاره به درگیری ۷ شهرستان در موضوع ملخ، اظهار کرد: تا الان حدود ۲۰ هزار لیتر انواع سموم مناسب برای مبارزه خریداری و مصرف شده است.
منوچهری با اشاره به شناسایی کانونهای زاد و ولد ملخها در نقاط مختلف استان و انجام عملیات سمپاشی، تاکید کرد: تا کنون ۲۰ درصد مبارزه زمینی و ۸۰ درصد هوایی صورت گرفته است، همچنین ۲ فروند هواپیما و ۱۳۰ ماشین انواع سمپاش و ۴۰ گروه ردیاب در حال کار هستند.
وی با اشاره به حساسیت روند مبارزه با ملخ های صحرایی گفت: دوره بلوغ ملخ ها و تخم ریزی آنان ۱۰ روز است که الان در این دوره هستند و در این مدت باید همه در کنار هم به شکل منسجم عملیات مبارزه را انجام دهیم تا موثر واقع شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شوراها و دهیاری ها در تامین ابزارآلات و تجهیزات و تامین نیروی انسانی خیلی خوب کار کرده و مردم نیز خیلی پای کار هستند. با این حال مردم و اکیپ های ردیاب مراقب باشند تا شاهد هجوم ملخ ها به باغات نباشیم.
محمدتقی منوچهری ادامه داد: تا الان هجوم ملخ ها به باغات و نخیلات استان مشاهده نشده و اگر هم بوده به شکل موردی اتفاق افتاده و بلافاصله اطلاع رسانی و مبارزه صورت گرفته است.
وی یادآور شد: بیشتر نخیلات مجتمع واقع در اهرم و دشتستان در معرض خطر هستند که باید در این زمینه مراقبت صورت بگیرد.
انتهای پیام
نظرات