مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه محقق اردبیلی گفت: پروفسور حسین شایقی عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی جهان قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اردبیل، احمد یوسفیان با اعلام این خبر، گفت: بر اساس اعلام مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری (RICeST) و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پرفسور حسین شایقی استاد گروه برق دانشکده فنی دانشگاه محقق اردبیلی، بر اساس دادههای منتشر شده از پایگاه طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI) در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان علمی قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه معیار انتخاب پژوهشگران برتر بر اساس استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی آنهاست، افزود: بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته اند بر اساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین المللی دست یابند، بر اساس ارزیابی ISI در دسته دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار می گیرند.
یوسفیان دارانی با بیان اینکه طلایه داران علم ISI، نویسندگان را برحسب دامنه فعالیت علمی شان در رشتههای موضوعی 22 گانه قرار می دهد، تصریح کرد: به این منظور تنها فعالیت نویسندگان در ده سال اخیر در محاسبات لحاظ می گردد و نویسندگان در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده اند، مرتب سازی و سپس یک درصد برتر نویسندگان به عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می شوند.
مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه محقق اردبیلی خاطرنشان کرد: نخبگان یک درصد برتر دنیا، 14 درصد از کل علم دنیا را تولید می کنند و همین گروه 24 درصد از کل استنادهای دنیا را دریافت می کنند.
گفتنی است، پروفسور حسین شایقی پژوهشگر برتر سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در سال 1391، پژوهشگر نمونه استان اردبیل در حوزه فنی و مهندسی در سال های 1386 و 1389، 1390، 1391 و 1392 و پراستنادترین نویسنده استان در سال 1390 و 1392 را در کارنامه پژوهشی خود دارد.
خاطرنشان می شود: شایقی دارای 130 مقاله علمی چاپ
شده در مجلات علمی - پژوهشی معتبر بین المللی
و ملی، 184 مقاله علمی چاپ شده در کنفرانس های بین المللی و ملی، هزار و 915 ارجاعات
رسمی به مقالات چاپ شده، 22 h-index، 52 i10-index،
23
طرح پژوهشی پایان یافته، هفت تالیف یا تصنیف کتاب در انتشارات بین المللی
و داخلی، دو Book Chapter،
دو اختراع می باشد.
شایان ذکر است این عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی عضویت در کمیتههای فنی و کارآفرینی و تخصصی استانداری، راه اندازی دو مرکز پژوهشی در استان، عضویت در کمیسیون و کمیتههای تخصصی سازمانهای کشوری و استانی، کمیسیون و شوراهای دانشگاهی و مراکز آموزش عالی استان، راهنمای پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای، راهنمای پایان نامه دکتری تخصصی، دارنده نشانهای علمی کسب شده با ارائه گواهی نامه معتبر، عضویت در انجمنهای علمی ملی و بین المللی، عضویت در سازمان های حرفه ای و کانون ها، مشارکت در مدیریت علمی همایش های علمی، عضویت در قطب های علمی و داوری علمی مقالات مجلات و کنفرانسهای معتبر بین المللی و ملی را نیز در کارنامه علمی و پژوهشی خود داراست.
نظرات