• چهارشنبه / ۲۷ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۶:۲۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99122721196

فرمانده سپاه فجر فارس:

عاشورایی بودن شاخصه اصلی پاسدار انقلاب است

عاشورایی بودن شاخصه اصلی پاسدار انقلاب است

ایسنا/فارس فرمانده سپاه فجر خاطرنشان کرد: حسینی و عاشورایی بودن شاخصه اصلی پاسدار انقلاب اسلامی است.

سردار یدالله بوعلی چهارشنبه ۲۷ اسفند در رزمایش کمک‌های مومنانه سپاه ثارالله شیراز با تبریک سالروز ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار، گفت: نهاد انقلابی سپاه از بدو تشکیل همواره در خط مقدم حفاظت و حراست از انقلاب اسلامی نقش آفرینی کرده است.

او با اشاره به عملکرد درخشان فارس در موضوع کمک‌های مومنانه افزود: در مجموع بیش از ۲ میلیون و هشتصد هزار بسته معیشتی با مشارکت خیرین و سازمان‌ها در قالب کمک‌های مومنانه به نیازمندان اهدا شده است.

بوعلی با بیان اینکه صبح امروز نیز آئین اهدای ۲۶ هزار بسته معیشتی به کارگران فارس برگزار شد، گفت: در مراسم امروز نیز ۱۰ هزار بسته معیشتی به اقشار محروم شیراز اهدا می‌شود.

فرمانده سپاه فجر فارس همچنین با اشاره به آمادگی همه جانبه پاسداران برای دفاع از انقلاب اسلامی، گفت: جوانان مومن و انقلابی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عرصه‌های مختلف به ویژه عرصه محرومیت زدایی و خدمت به مردم پیشرو هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha