به گزارش ایسنا، دکتر غلامرضا غفاری در آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بینالمللی حرکت که امروز (دوشنبه) در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد، با اشاره به برگزاری جشنواره حرکت در سالهای گذشته اظهار کرد: چهار دوره از سیزده دوره جشنواره حرکت مربوط به دوران دولت تدبیر و امید است که از سال ۱۳۹۲ شاهد برگزاری آن بودهایم و حضور مقام عالی وزارت در اغلب دورهها نشان از اهمیت ویژهای است که وزارت علوم برای این جشنواره قائل است.
وی افزود: امروز ما شاهد گسترش ۳۰ درصدی انجمنهای علمی هستیم، به طوری که این انجمنها از چهار اتحادیه در سال ۱۳۹۲ امروز به ۴۰ اتحادیه افزایش پیدا کردهاند و اکنون ۹۷۰۰ انجمن علمی داریم که با ظرفیت و تجربهای که دارند، میتوانند با مجموعههایی که مرتبط با رشتههایشان است، ارتباط تنگاتنگ برقرار کنند.
دکتر غفاری در ادامه گفت: ما امسال دو بار جشنواره بینالمللی حرکت را در ماه مرداد و اسفند برگزار کردیم و با وجود مشکلات ناشی از بیماری کرونا در کشور تلاش شد تا با بازآرایی فضای مجازی بتوانیم تمامی غرفههای دانشجویی را به شکل مجازی ایجاد کنیم و در معرض دید عموم قرار دهیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم افزود: امروز سامانههای زیادی بر اثر تلاش انجمنهای علمی ایجاد شده است و جا دارد که از تک تک دانشجویانی که با کنشگری ایفای نقش مؤثر میکنند و همچنین از معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاهها و اساتید تشکر کنیم. امروزه آییننامههای مؤثری تهیه شده است تا شرایط مناسبی برای فعالیت انجمنهای علمی ایجاد شود.
وی تصریح کرد: در سالهای اخیر بخش بین الملل، ایده شو و بخش پویا به جشنواره حرکت افزوده شد تا بتواند هر چه بیشتر به ارتقای دانش در کشور کمک کند.
در ادامه این مراسم دکتر حمیدیان، دبیر بخش بینالمللی جشنواره حرکت نیز گفت: جشنواره حرکت جشنوارهای از سوی دانشجویان برای خود دانشجویان است که به عنوان یکی از دستاوردهای دیپلماسی علمی کشور محسوب میشود.
بر اساس اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، وی افزود: در این دوره ۳۰۷ اثر از دانشجویان خارجی از ۵۱ کشور در ۱۱ محور مختلف دریافت شد که بعد از داوریها ۱۵ اثر از ۱۰ کشور به عنوان آثار برگزیده انتخاب شدند و بی شک این مهم بدون همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با دانشگاهها میسر نمیشد.
انتهای پیام
نظرات