• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99122519231
  • خبرنگار : 71402

دیدار لاوروف با هیئت حزب‌الله لبنان

دیدار لاوروف با هیئت حزب‌الله لبنان

وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) از دیدار و گفت‌وگوی سرگئی لاوروف با هیاتی از جنبش حزب‌الله لبنان خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از میدل ایست نیوز، هیئت حزب الله لبنان که روز گذشته طی سفری رسمی وارد روسیه شد، امروز با «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه دیدار کرد.

«محمد رعد»، رئیس هیئت حزب الله در سفر به روسیه درباره صبح امروز با وزیر امور خارجه روسیه گفت که دیداری دوستانه و صریح بود و دو طرف درباره موضوع تشکیل دولت جدید در لبنان مذاکره کردند.

وی در گفت وگویی با خبرگزاری «اسپوتنیک» گفت: دیدار و فضای گفت‌وگوها دوستانه و بسیار صریح بود و درباره تحولات اوضاع در منطقه و چگونگی تحکیم ثبات در منطقه و جلوگیری از تصمیم گیری فردی از طریق حمایت از تروریسم برای کنترل سرنوشت ملت‌های منطقه رایزنی کردیم.

رعد در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا در گفت‌وگوها درباره مساله تشکیل دولت جدید لبنان با وزیر امور خارجه روسیه صحبت شد یا نه، گفت: در راستای گفت‌وگوها برای تشکیل دولت جدید لبنان به روسیه آمدیم.

وی درباره امکان تامین واکسن ویروس کرونا در لبنان از روسیه نیز اشاره کرد که دو طرف متعاقبا درباره این موضوع رایزنی خواهند کرد.

انتظار می‌رود این سفر سه روز به طول بینجامد. آخرین سفر رعد به روسیه در سال ۲۰۱۱ انجام شد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha