• دوشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99122519125

معاون اقتصادی استانداری فارس:

طلسم سرمایه‌گذاری "رستم" شکسته است

طلسم سرمایه‌گذاری "رستم" شکسته است

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های مختلف در شهرستان رستم، مدعی شد که طلسم سرمایه‌گذاری در "رستم" شکسته است.

ظفر افشون، دوشنبه 25 اسفند در جمع خبرنگاران از احداث کارخانه سیلو در شهرستان رستم خبر داد و گفت: با احداث این سیلو، بالاخره طلسم سرمایه گذاری در شهرستان های رستم و ممسنی شکسته شد.

افشون ادامه داد: سال‌های سال علیرغم نبود راه‌های مناسب دسترسی، کشاورزان شهرستان‌های رستم و ممسنی مجبور بودند گندم تولیدی خود را با عبور از جاده‌های پر پیچ و خم، به شیراز و یاسوج منتقل کرده و تحویل سیلوها بدهند.

او با اشاره به اینکه چنین معضلی، هزینه تمام شده محصول را افزایش می‌دهد، گفت: با اجرایی شدن پروژه ساخت سیلو در شهرستان رستم، کشاورزان این منطقه حاصلخیز، شاهد کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری خواهند بود.

افشون با یادآوری اینکه جابه‌جایی گندم در محورهای پر پیچ و خم مواصلاتی حد فاصل این شهرستان‌ها با مراکز استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد، خطر وقوع حوادث و ... را همراه دارد، گفت: طرح سیلوی پیش‌بینی شده برای شهرستان رستم، در فاز اول ظرفیت دپوی 30 هزار تن گندم را خواهد داشت.

معاون استانداری فارس همچنین از اخذ مجوز برای احداث کارخانه آرد نیز خبر داد و گفت: سرمایه گذار پروژه سیلو، مجوز احداث کارخانه تولید آرد را نیز اخذ کرده و با اتمام پروژه ساخت سیلو، آن واحد صنعتی نیز احداث می‌شود.

افشون خاطرنشان کرد: بعد از سال‌ها که از احداث کارخانه قند نورآباد می‌گذرد، پروژه‌های سیلو و کارخانه آرد، جزو بزرگترین پروژه‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های کمتر برخوردار "رستم" و "ممسنی" است که به نوعی طلسم سرمایه‌گذاری در این مناطق را خواهد شکست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha